no tak dziwnej pozy jak na jedynce, to jeszcze nie widziałemczwórka popsuta nogą. drugie i trzecie ok - ale to wszystko już zostało powiedziane
Szukaj
no tak dziwnej pozy jak na jedynce, to jeszcze nie widziałemczwórka popsuta nogą. drugie i trzecie ok - ale to wszystko już zostało powiedziane
Mamiya + Sony
Nie mam zamiaru się sprzeczać ani udawać że wszystko jest ok bo jestem za krótki w uszach, ale i tak mnie mocno rozbawiły te dwa
Heh
dzięki za komenty. Fajny ten dział. Przynajmniej tutaj można liczyć na posty pod zdjęciami![]()
2 i 3 świetne.... 4 też mi się podobaWiem, że kompozycyjnie to zdjęcie jest niepoprawne, ale... po prostu mi się podoba
Jedynka - rzeczywiście poza dziwna![]()
1. "sięgnę, sięgnę... jeszcze ciut... dobra, oparłam ten cholerny łokieć. Strzelaj, bo zaraz blat przetnie mi biodro..." . Przepał, a z drugiej strony ciemno pod oczyma strasznie
2. mi się widzi i to bardzo
3. też. Mi mina nie przeszkadza. Wyszedł damski "lew salonowy"
4. Nogi ma piękne, ale nie w tym kadrze. Dziwnie to wygląda
od strony technicznej - kompozycja i kolorystyka bardzo mi się podoba... o drobnych mankamentach napisali już inni koledzy. Ogólnie jest potencjał.
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Skontaktuj się z nami