Zdecydowanie numer dwa!
Szukaj
Zdecydowanie numer dwa!
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Dla mnie numer jest mega... choc nr 1 tez pieknie sie prezentuje...![]()
Widze, ze nie zbyt swiadomie wrzuciles te dwie fotografie. Logiczne jest tylko szukanie slonca na 2-ce. Kolorystyka 1-ki juz nie potrzebuje takiego szukania. Tu szukanie w tej kolorystyce jest zbedne. Nie zastanawiam sie nawet nad tym. Taki odbior. Bo niby po co mam sie zastanawiac nad czyms co daje fajne swiatlo. Sloneczne, ksiezycowe? Nie wazne! Jedynka nie wola o szukanie pochodzenia swiatla o tym zabarwieniu co 2-ka. Jedynka dzieki tonacji skupia widza, czyli mnie na kadrze. Tylko i wylaczne na kadrze, dajac lekkie zastanowienie. 2-ka to szukanie zrodla tych barw. Barw zachodzacego slonca, ktorego nie widac i pochodzenia nie sposob sie domyslec.
Jako doswiadczony fotograf powinnes wiedzeic, ze w fotografii nic nie jest logiczne. Logiczny jest wylacznie odbior.
No jakby nie bylo, to rowniez od Ciebie sie tego nauczylem. Albo przede wszystkim od Ciebie.
Troche mnie zaskoczyles takim zestawieniem barw tego samego kadru i logiką odpowiedzi na moj wpis.
Uboot powinien czesciej tu zagladac mysle
Ja wybiorę 1. (Może się spotkamy,gdzieś nad Biebrzą, proszę nie strzelać jak krzaki się poruszą)
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Pogoda jest super, obłoczki przyfrunęły, słoneczko też jest, woda opadła, jest co zwiedzać i focić![]()
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Jestem za dwójką![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Dwójeczka. Takie była pierwsza reakcja. Potem wróciłam jeszcze raz i zaczełam się zastanawiać. Teraz nie potrafiłabym wybrać która klorystyka lepsza... Wiec wracamy do początku - dwójeczka![]()
D80, N18-135, N50 1.8, Sigma 10-20
Skontaktuj się z nami