Close

Strona 6 z 12 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 118

Domyślnie

Zgadza się. Mój był zapakowany w kartonik, co prawda z wizerunkiem canona ale to było opakowanie uniwersalne z naklejką do jakiego to modelu, instrukcja wielojęzyczna jak te nikonowskie rozkładane, wszystko w osobnych foliach , grip w "bąbelkach". Firma wygląda na solidna

Domyślnie

Ja również kupiłem newell do d300, tego w kartonowym pudełku, bardzo fajny,wszystko fajnie lata.

Domyślnie

To ja mam pytanie do posiadaczy Newella MB-D10. Czy w Waszych egzemplarzach, działają kółka w gripie i wybierak jeśli akumulator jest tylko w body?
    Dzisiaj poszedłem odebrać zamówiony egzemplarz do euro i okazało się, że kółka działają tylko jeśli aku jest w gripie. Kiedy akumulator był tylko w body, w gripie działał jedynie spust migawki. Ja zrezygnowałem, ale pytanie czy ten typ tak ma, czy trafiłem uwaloną sztukę?

Domyślnie

Ja mam Newella i pokrętła oraz wybierak działają poprawnie nawet jeśli bateria jest tylko w body. Widocznie trafiłeś na uwalony egzemplarz.
    Wszak najwięcej mówią ci, którzy mają najmniej do powiedzenia...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Psycholog Zobacz posta
    Ja mam Newella i pokrętła oraz wybierak działają poprawnie nawet jeśli bateria jest tylko w body. Widocznie trafiłeś na uwalony egzemplarz.
    Potwierdzam. Mi również wszytko hula jak aku jest tylko w body.

Domyślnie

Dzięki, w takim razie muszę gdzieś obejrzeć inną sztukę.

Domyślnie

U mnie też wszystko działa bez baterii w gripie.

Domyślnie

Blisko od dwóch miesięcy mam Meike. Grip jest jaki jest, plastikowy... ale cudów się nie spodziewałem. D300 zyskało dużo na funkcjonalności ale zaskoczyła mnie prądożerność tego zestawu. Mam załadowane dwa oryginalne akumulatory i wydajność tego używanego spadła znacząco. Co mnie też mocno dziwi to to, że w akumulatorze w korpusie, który nie jest używany również zauważyłem ubytek energii. Np obecnie bateria z aparatu 24 zdjęcia i 80% naładowania i w MB-d10 297 zdjęć i 23%. Dziwią mnie takie wyniki.
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Czy grip Newell jest wykonany z plastiku czy z magnezu?
    Pozdrawiam,
    Tomek

Domyślnie

Z plastiku.
    Wszak najwięcej mówią ci, którzy mają najmniej do powiedzenia...

Strona 6 z 12 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów