U mnie w koszyku na en-el3e jest lekki luz tej klapki, w koszyku na AA lata jak chce. Natomiast w adapterze do en-el4 jest sztywno, nic nie lata, czyli jest chyba tak jak powinno być.
Cóż, trzeba będzie zareklamować.
Szukaj
U mnie w koszyku na en-el3e jest lekki luz tej klapki, w koszyku na AA lata jak chce. Natomiast w adapterze do en-el4 jest sztywno, nic nie lata, czyli jest chyba tak jak powinno być.
Cóż, trzeba będzie zareklamować.
A ja mam pytanie odnośnie podpinania aparatu z gripem Newella i szkłem tele do statywu, bo nikt o tym nie pisze. Czy ten zamiennik wytrzyma takie obciążenie na mocowaniu? To mnie najbardziej by interesowałoBo niestety nie mam teraz kasy na oryginał, a potrzebowałbym pilnie grip.
Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120
Bzdury... Grip ma wytrzymać normalne użytkowanie a nie cacanie się z nim! Każde ostrożne zachowanie z zamiennikami gripów tylko dowodzą ich tandetnej jakości...
Nie rozumiem, jak można ryzykować uszkodzenie aparatu, podpiętych szkieł czy lampy żeby oszczędzić parę stówek... No ale każdy wie co mu najlepiej służy![]()
dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk
Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120
A w trakcie noszenia? Podnoszenia? Przekładania z torby na kolano? Pal licho... Ja nie zmienię zdania w tej materii. Zbyt wiele można stracić oszczędzając parę groszy żeby zakup zamiennika był opłacalny.
dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk
Skontaktuj się z nami