Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Kasia 2

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Kasia 2

Ciąg dalszy tej sesji:
    http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=140195

Tym razem wprawki obróbkowe. Ciekaw jestem opinii odnośnie obróbki, i oczywiście samych zdjęć.

1. Nie za zimne?

2. Lekko nieostre, wiem, a poza tym?

3.

4.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Witam,

jedynka - za bardo oczywista ??? ( czytaj powszednia, nudna to może za bardzo... ),
    2. Nieostrość dla mnie nieważna, pewnie byłaby najlepsza z tego setu, ale ta dłoń na 1 planie za jasna i psuje cały efekt ,
    3. Nie wiem.
    4. Patrzę i patrze i wzroku oderwać nie mogę... REWELACJA !!!

UWAGA : Ja się nie znam, piszę swoje opinie WYŁĄCZNIE na podstawie swoich odczuć !!!
    Pozdrawiam, QuadMan
    Jakieś puszki i słoiki, a fotki takie sobie....

Domyślnie

Mnie się jedyneczka bardzo widzi Dałbym tylko nieco więcej miejsca w dole kadru, pod dłonią modelki, nie ciąłbym tak wysoko. Reszta też niezła, ale nie powala.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Bardzo mi się podobają 1 i 4. Wydaje mi się jednak, że na czwórce jakby twarz trochę mało ostra, ale można to chyba "dwoma klikami" poprawić Tak czy siak bardzo fajne !

Domyślnie

Mi trochę nie gra ta haleczka, jest tak zwyczajna i bez wyrazu. Szkoda, bo dobry strój jednak dużo by tu zmienił, a tak to działa na niekorzyść trochę. Zwłaszcza, że modelce jest zimno i uwagę przykuwają zmarznięte piersi
    Najbardziej mi leży 1 i 4. Fajna byłaby dwójka, ale szkoda niepoprawionych włosów na czole.
    NIEWIELE UMIEM. Chcę umieć więcej! Krytykuj i oceniaj. Byle konstruktywnie!
    na razie D80 + Tamron 28-75 F/2.8 + Metz 48 AF-1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trezrrr Zobacz posta
    1. Nie za zimne?
    ...
    Zimno to zapewne było tej modelce ... Widać to szczególnie po dłoniach. Brrr.....

Co do zdjęć to ani nie ma się do czego specjalnie czepiać ale i piać z zachwytu również. Za to muszę powiedzieć, że masz rewelacyjną modelkę. Aktorka! Niestety fryzura mogła być bardziej przemyślana, bo jak moja żona żuciła okiem na te fotki to pierwszymi słowami były: "O rany, co ona ma za siano na głowie!" .

Kobiety...
    Teoretycznie praktyka jest zgodna z teorią... Praktycznie tak nie jest.

Domyślnie

Dziękuję wszystkim.

Kasia faktycznie świetnie gra. Mam nadzieję że zgodzi się jeszcze dla mnie zapozować.
    Na następne sesje postaram się zabrać asystentkę. Ja mając w rękach aparat zapominam o tak nieistotnych detalach jak fryzura
    A halka mi się podoba

Domyślnie

poza tym ze nieostre to swietne.Inne roznie,sam widzisz ale z Tą modelką zajedziesz daleeeeeeko;p
    camera obscura i ta i ta...
    parę fotek

Domyślnie

Modleka piękna i zmysłowa.
    Ogólnie jednak niewykorzystany potencjał.
    Nie najlepsze kadry i WB jakies takie rozjechane.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

Dzięki wszystkim. Nie będę zanudzał już nowym wątkiem, jako bonus trochę BW:

b1.

b2.

b3.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów