Szukaj
Album. Grymas niefajny, światło okrutne, oczy zmrużone, kadr ma za dużo prawej. W ostrym świetle tak, ale trzeba na pewno lepiej je skontrolować, ustawić się, zagrać nim. Tutaj bluza przepalił a się maksymalnie, cień od kaptura tnie twarz i szyję niezbyt elegancko. Winietą tego nie naprawisz.
uuuuuu... ale krytykaale o to w tym chodzi, że uczysz sie na własnych błędach, serdeczne dzięki za komentarz
![]()
Tomek
Nikon DXX + szkiełko+ drugie szkiełko + trzecie... świtełko i jakieś tam klamoty
No wiesz... Można pokazać na jakimś portalu społecznościowym, będą same miłe wpisy i niczego się nie dowiesz.Ale dzięki, za słowa podziękowania - część osób myśli, że ja się tu produkuję dla siebie.
wiem że czeka mnie jeszcze długa droga i wiele negatywnych (negatywnych w sensie pozytywnym dla mnie, bo jak sie mam nauczyć czegoś, jeśli nikt nie powie mi, co jest źle...) komentarzy do osiągnięcia lepszej wiedzy na temat fotografowania i jej obróbki...
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 13-04-2010 o 22:01 Powód: orto. ("sęsie")
Tomek
Nikon DXX + szkiełko+ drugie szkiełko + trzecie... świtełko i jakieś tam klamoty
nikt nie widzi drugiego zdjęcia czy jak??
Tomek
rzeczywiście WB leży, nawet jeśli model był akurat po wysiłku fizycznym czy zmęczony dniem poprzednim
wygląda masakrycznie.
zwróć uwagę na plamy w tle
a mylą się?
na serio jednak uważam, że twoje oceny są naprawdę rzeczowe. aczkolwiek podziwiam za zapał i wolny czas
tak trzymaj, szacun!
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 13-04-2010 o 22:03 Powód: proszę nie mnożyć postów.
D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900
Ale spojrzenie za to... (zdjecie numer 1)... jak sie czlowiek zapatrzy to nawet nie widzi niedociagniec![]()
Skontaktuj się z nami