Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Tomek B&W

Domyślnie Tomek B&W

Teraz przyszła kolej na zdjęcie twarzy mej
    Konstruktywne komentarze mile widziane...

Tomek
    Nikon DXX + szkiełko+ drugie szkiełko + trzecie... świtełko i jakieś tam klamoty

Domyślnie

Album. Grymas niefajny, światło okrutne, oczy zmrużone, kadr ma za dużo prawej. W ostrym świetle tak, ale trzeba na pewno lepiej je skontrolować, ustawić się, zagrać nim. Tutaj bluza przepalił a się maksymalnie, cień od kaptura tnie twarz i szyję niezbyt elegancko. Winietą tego nie naprawisz.

Domyślnie

uuuuuu... ale krytyka ale o to w tym chodzi, że uczysz sie na własnych błędach, serdeczne dzięki za komentarz
    Tomek
    Nikon DXX + szkiełko+ drugie szkiełko + trzecie... świtełko i jakieś tam klamoty

Domyślnie

No wiesz... Można pokazać na jakimś portalu społecznościowym, będą same miłe wpisy i niczego się nie dowiesz. Ale dzięki, za słowa podziękowania - część osób myśli, że ja się tu produkuję dla siebie.

Domyślnie

wiem że czeka mnie jeszcze długa droga i wiele negatywnych (negatywnych w sensie pozytywnym dla mnie, bo jak sie mam nauczyć czegoś, jeśli nikt nie powie mi, co jest źle...) komentarzy do osiągnięcia lepszej wiedzy na temat fotografowania i jej obróbki...
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 13-04-2010 o 22:01 Powód: orto. ("sęsie")
    Tomek

Domyślnie

Nie będe zakładał drugiego wątku bo to nie ma sensu, a ta fotka się podoba??
    Tomek

Domyślnie

nikt nie widzi drugiego zdjęcia czy jak??
    Tomek

Domyślnie

Na początek WB do poprawy
    F90X, D600

Domyślnie

rzeczywiście WB leży, nawet jeśli model był akurat po wysiłku fizycznym czy zmęczony dniem poprzednim
    wygląda masakrycznie.
    zwróć uwagę na plamy w tle

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    część osób myśli, że ja się tu produkuję dla siebie.
    a mylą się?
    na serio jednak uważam, że twoje oceny są naprawdę rzeczowe. aczkolwiek podziwiam za zapał i wolny czas
    tak trzymaj, szacun!
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 13-04-2010 o 22:03 Powód: proszę nie mnożyć postów.
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Domyślnie

Ale spojrzenie za to... (zdjecie numer 1)... jak sie czlowiek zapatrzy to nawet nie widzi niedociagniec

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów