Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Kasia

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Dzięki, spróbuję.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Sesyjka mi się widzi, dwójeczka najbardziej Na 3 trochę przeszkadza krzywizna tych dwóch płaszczyzn względem krawędzi kadru, ale to subiektywne odczucie 9 tez fajna, mimo, że nieostra jak mi się zdaje
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

..jeżeli chodzi o 7, to może gdyby inaczej światła rozłożyć, z resztą bardzo wg mnie trafnie uchwycił to mOSAd
    Pozdrawiam
    F90X, D600

Domyślnie

A co powiecie na taką wersję 7?

7b

Domyślnie

Tym razem już pomyśl co się Tobie podoba. Bez sensu jest takie próbkowanie pod publiczkę. Mnie już się trochę opatrzyło, ale wydaje mi się, że jest to dobry kierunek.

Domyślnie

Bardzo ładnie. Mnie się podoba. Zwłaszcza w bonusiku... buty modelki. Pasują do kadru, jak "wół do karety".
    Trzeba było peta odłożyć, modelce buciki zabrać i do ostrości się przyłożyć, a wyszło by cudeńko foto
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amirez Zobacz posta
    Bardzo ładnie. Mnie się podoba. Zwłaszcza w bonusiku... buty modelki. Pasują do kadru, jak "wół do karety".
    Trzeba było peta odłożyć, modelce buciki zabrać i do ostrości się przyłożyć, a wyszło by cudeńko foto
    Tak, jeszcze płot lepszy znaleźć i poczekać na światło, ktoś z blendą też by się przydał

Dzięki wszystkim.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów