Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Fanad Head II

Domyślnie

Z pokazanych do tej pory, pierwsza odsłona wygrywa z dużą przewagą, te dwie już mi tak nie pasują 1 za kadr, dwójka za kolory i ostre światełko.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    to, ze kadrowales z premedytacja to wiem bo jestes juz doswiadczonym "pstrykaczem" nie mniej jednak umieszczenie latarni w centrum kadru nie jest uzasadnione w 100%. MZ kompozycja spaprana. szkoda bo miejscowka swietna. kiedys mialem swira na punkcie latarni morskich
    co do cieni...no niestety tak to bywa jak sie w zla pore dnia wyciaga aparat wiem, ze jak sie jedzie na plenerek i chce sie jak najwiecej obfocic to czlowiek nie zastanawia sie nad pora dnia ale tu to ostre swiatlo nie nadaje klimatu...jest ladnie, czysto, ale to tyle...warto by tam wrocic gdy swiatlo jest cieplejsze
    Napisalem ze zdjecia robione ok 17stej ale na forum masz drugi watek z tamtad z pozniejszym swiatlem....

Domyślnie

To już nie to samo co w poprzednim wątku - nie to światło. Z tego zestawu wybieram 1 zdjęcie.

Domyślnie

Z zestawu zdecydowanie numer jeden, niemniej faktycznie może mniej centralnie z tą latarnia - chociaż ...
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów