Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Fanad Head II

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Fanad Head II

Kontynuujac ten watek pokaze dwa kolejne kadry i juz mowie ze nie ostatnie......4h w jednym miejscu....hmmmm inaczej sie nie da Ale obiecuje ze nie przesadze!
    Kadry zrobione zaraz po przyjezdzie na miejscowke ok godziny 17stej......

Fanad Head, co Donegal 10.04.2010

1. Poziom

2. Kwadrat

Ostatnio edytowane przez ekonet ; 12-04-2010 o 20:15 Powód: pis. ("chmmm")

Domyślnie

1 nie gorsza od tamtej z poprzedniego wątku, choć inna, ale podoba się też.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 12-04-2010 o 20:14 Powód: pis.

Domyślnie

Dwójka w kwadracie wyszła Ci extra
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

aaa zapomnialem przypomniec o roznicy czasu......ogladam wlasnie zdjecia z Polski w telewizji i u was juz sie ciemno robi a u nas slonce swieci na maxa i jest bardzo jasno....godz 17 to w Polsce 18

Domyślnie

ani 1 ani 2...
    w 1 strasznie nie pasi mi kadrowanie z latarnia w centrum kadru. no nie popisales sie...swiatlo do kitu. wybraliscie sie tam w samo poludnie? bardzo brzydkie cienie wpadajace w czern z prawej strony...
    2 tu mi jakos kwadrat nie pasi. pion? poziom? no i swiatlo bardzo ostre. zolc razi...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    ani 1 ani 2...
    w 1 strasznie nie pasi mi kadrowanie z latarnia w centrum kadru. no nie popisales sie...swiatlo do kitu. wybraliscie sie tam w samo poludnie? bardzo brzydkie cienie wpadajace w czern z prawej strony...
    2 tu mi jakos kwadrat nie pasi. pion? poziom? no i swiatlo bardzo ostre. zolc razi...
    oj Davidzie, Davidzie, masz prawo tak sadzic.....pierwsze zdjecie jest w pelni swiadomie tak kadrowane......co do tych czerni.....chmmmm przestalem wyciagac na sile...
    Dwojka......tak tam bylo.....i jakos u mnie nie razi ten zolty.....w oryginale to byl pion ale niestety niebo nuda....powyzej sam blekit!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    ...pierwsze zdjecie jest w pelni swiadomie tak kadrowane......co do tych czerni.....chmmmm przestalem wyciagac na sile...
    to, ze kadrowales z premedytacja to wiem bo jestes juz doswiadczonym "pstrykaczem" nie mniej jednak umieszczenie latarni w centrum kadru nie jest uzasadnione w 100%. MZ kompozycja spaprana. szkoda bo miejscowka swietna. kiedys mialem swira na punkcie latarni morskich
    co do cieni...no niestety tak to bywa jak sie w zla pore dnia wyciaga aparat wiem, ze jak sie jedzie na plenerek i chce sie jak najwiecej obfocic to czlowiek nie zastanawia sie nad pora dnia ale tu to ostre swiatlo nie nadaje klimatu...jest ladnie, czysto, ale to tyle...warto by tam wrocic gdy swiatlo jest cieplejsze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    to, ze kadrowales z premedytacja to wiem bo jestes juz doswiadczonym "pstrykaczem" nie mniej jednak umieszczenie latarni w centrum kadru nie jest uzasadnione w 100%. MZ kompozycja spaprana. szkoda bo miejscowka swietna. kiedys mialem swira na punkcie latarni morskich
    co do cieni...no niestety tak to bywa jak sie w zla pore dnia wyciaga aparat wiem, ze jak sie jedzie na plenerek i chce sie jak najwiecej obfocic to czlowiek nie zastanawia sie nad pora dnia ale tu to ostre swiatlo nie nadaje klimatu...jest ladnie, czysto, ale to tyle...warto by tam wrocic gdy swiatlo jest cieplejsze
    Napisalem ze zdjecia robione ok 17stej ale na forum masz drugi watek z tamtad z pozniejszym swiatlem....

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Mnie się dwójeczka podoba, ale chętnie zobaczyłbym też wersje pionową którą zasugerował grudzinsky

PS....Greg ale pokaż tak dla zaspokojenia ciekawości ten pion.
    Ostatnio edytowane przez rainer ; 12-04-2010 o 20:16
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów