Szukaj
nie mozna pociagnac kogos do odpowiedzialnosci za to ze publikuje prawde nawet jesli ta szkodzi wizerunkowi! (sa dowody, numery zlecen iz przedstawione historie to prawda!)
nie mozna pociagnac do odpowiedzialnosci autorow wlascicieli strony, poniewaz nie czerpia zadnych dochodow wykorzystujac nazwy zatrzezone
te historie to sytuacje ktore mialy miejsce, nie sa to zdne oszczerstwa
to problem firmy ze prawdziwe sytuacje szkodza jej wizerunkowi
to pismo to straszak!
idac tym tropem, mozna by bylo zastraszyc kazda gazete po publikacji artykulu iz jakas firma dala ciala
wyobrazacie sobie pozwy toyoty w stosunku do mediow za to ze pisza o usterkach toyoty?? za to ze szkaluja dobre imie toyoty??
jestem ciekaw co powie na to rzecznik praw obywatelski i rzecznik praw konsumenta!
rozdmuchajcie jeszcze bardziej ta sprawe i sie przekonamy, dopiero wtedy nikon podkuli ogon ze wstydu
d300, sigma 10-20mm, sigma 30mm, tamron 28-75mm, sigma 150mm 2.8, nikkor 50mm f1.4, nikkor 85mm f1.8, nikkor 18-55 vr, peleng 8mm, sb900
postępowanie pana dyrektora P. - naganne
D300s D70 N12-24 N28-105 N70-300 SB900 DIIV8-4,6
Erie dobrze odczytał moje słowa. Broń boże nie bronię serwisu, bo to jest cyrk na kółkach i poligamia, ale może nie mówmy innym co mają robić, zwłaszcza jeśli tak naprawdę chodzi także o nasz interes.
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 21-04-2010 o 12:37 Powód: pis. ("na prawdę")
Wydaje mi się że Docxxx bardzo dobrze postąpił, że bez większej "wojny" zmienił nazwę. Problem w tym, że Nikon Polska nie rozumie, że to jest "głos ludu" który woła o lepszy serwis, a nie próba oczerniania marki. Jestem pełen podziwu dla twórcy strony i oby mu nie zabrakło samozaparcia w tym co robi. Wpadł mi jeszcze do głowy taki pomysł (jakże okrutny) że gdyby NP w dalszym ciągu grał nie fair to można by było zarejestrować domenę (już z nazwą PSN) na jakimś serwerze japońskim lub holenderskim i zrobić przekierowanie. Ciężko by było NP zainterweniować bez wiedzy Nikon EU lub Nikon JP.
Skontaktuj się z nami