Close

Strona 10 z 18 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 171
    Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez doomin Zobacz posta
    Czy jednak tematu nie powinno podjąć to forum - w końcu to użytkownicy tego sprzętu. Może warto byłoby złożyć się po kilkadziesiąt złotych i wynająć biuro prawne. Sprawa ruszyła, bo ktoś kogoś pogonił i kazał zrobić porządek ale czy to powinno tak wyglądać ? Firma N potraktowała tym pismem użytkowników swojego sprzętu niepoważnie. Może czas żeby nas traktowano inaczej. Mam bardzo mieszane uczucia i osobiście nie chciałbym zmieniać firmy, rozważam zakup sprzętu w Niemczech i ewentualne serwisowanie go też tam.
    No to leć, organizuj, chętnie się dorzucę. Może nie dokładaj innym pracy, ok?

Domyślnie

nie mozna pociagnac kogos do odpowiedzialnosci za to ze publikuje prawde nawet jesli ta szkodzi wizerunkowi! (sa dowody, numery zlecen iz przedstawione historie to prawda!)

nie mozna pociagnac do odpowiedzialnosci autorow wlascicieli strony, poniewaz nie czerpia zadnych dochodow wykorzystujac nazwy zatrzezone

te historie to sytuacje ktore mialy miejsce, nie sa to zdne oszczerstwa
    to problem firmy ze prawdziwe sytuacje szkodza jej wizerunkowi

to pismo to straszak!

idac tym tropem, mozna by bylo zastraszyc kazda gazete po publikacji artykulu iz jakas firma dala ciala

wyobrazacie sobie pozwy toyoty w stosunku do mediow za to ze pisza o usterkach toyoty?? za to ze szkaluja dobre imie toyoty??

jestem ciekaw co powie na to rzecznik praw obywatelski i rzecznik praw konsumenta!
    rozdmuchajcie jeszcze bardziej ta sprawe i sie przekonamy, dopiero wtedy nikon podkuli ogon ze wstydu
    d300, sigma 10-20mm, sigma 30mm, tamron 28-75mm, sigma 150mm 2.8, nikkor 50mm f1.4, nikkor 85mm f1.8, nikkor 18-55 vr, peleng 8mm, sb900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MarcinPoland Zobacz posta
    nie mozna pociagnac kogos do odpowiedzialnosci za to ze publikuje prawde nawet jesli ta szkodzi wizerunkowi! (sa dowody, numery zlecen iz przedstawione historie to prawda!)

nie mozna pociagnac do odpowiedzialnosci autorow wlascicieli strony, poniewaz nie czerpia zadnych dochodow wykorzystujac nazwy zatrzezone

te historie to sytuacje ktore mialy miejsce, nie sa to zdne oszczerstwa
    to problem firmy ze prawdziwe sytuacje szkodza jej wizerunkowi

to pismo to straszak!

idac tym tropem, mozna by bylo zastraszyc kazda gazete po publikacji artykulu iz jakas firma dala ciala

wyobrazacie sobie pozwy toyoty w stosunku do mediow za to ze pisza o usterkach toyoty?? za to ze szkaluja dobre imie toyoty??

jestem ciekaw co powie na to rzecznik praw obywatelski i rzecznik praw konsumenta!
    rozdmuchajcie jeszcze bardziej ta sprawe i sie przekonamy, dopiero wtedy nikon podkuli ogon ze wstydu
    rzecznik praw obywatelskich olał sprawę - osobiście dzwoniłem, UOKiK stwierdził że to nie jest w ich polu zainteresowań (sic!) - dzwoniłem zarówno prywatnie jak i służbowo
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

postępowanie pana dyrektora P. - naganne
    D300s D70 N12-24 N28-105 N70-300 SB900 DIIV8-4,6

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ku6i Zobacz posta
    No to leć, organizuj, chętnie się dorzucę. Może nie dokładaj innym pracy, ok?
    Niegrzeczna ta twoja wypowiedz więc odpowiem ci tak :
    Jak przetrzymają twój sprzęt parę miesięcy to sam będziesz organizował i płakał na forum jaki to niedobry serwis.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez doomin Zobacz posta
    Niegrzeczna ta twoja wypowiedz więc odpowiem ci tak :
    Jak przetrzymają twój sprzęt parę miesięcy to sam będziesz organizował i płakał na forum jaki to niedobry serwis.
    mam wrażenie, że Twemu rozmówcy chodziło o to, że dużo ludzi dużo mówi co inni powinni zrobić, a sami nic nie robią, a nie o to, że sprawa jest niesłuszna i niepotrzebna
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Erie dobrze odczytał moje słowa. Broń boże nie bronię serwisu, bo to jest cyrk na kółkach i poligamia, ale może nie mówmy innym co mają robić, zwłaszcza jeśli tak naprawdę chodzi także o nasz interes.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 21-04-2010 o 12:37 Powód: pis. ("na prawdę")

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    Koledzy, po zmianie na ZSF tez myslalem, ze jest ok, bo "poszedlem na reke". Okazuje sie, ze... Ech, nie mowmy lepiej.
    JK, nie napisze za duzo, ale powiem tylko tyle: to tylko wierzcholek gory lodowej.
    Przemilcze to... Bystry uzytkownik zauwazy... (A i tak wszystkiego nie wiecie...)

Mi tez nie.
    Pisalem to juz setki razy. Sami sobie bata ukrecili. Czlowiek idzie im na reke, zmienia domene, a tu taka heca.
    Mam nieodparte wrażenie że oni chcą unicestwić tą stronę raz na zawsze.
    Nikon L20 + MB-D10 + SB-900 + C17-40
    Nigdy nie oceniaj człowieka po kilku postach z forum bo będziesz nikim

Domyślnie

Wydaje mi się że Docxxx bardzo dobrze postąpił, że bez większej "wojny" zmienił nazwę. Problem w tym, że Nikon Polska nie rozumie, że to jest "głos ludu" który woła o lepszy serwis, a nie próba oczerniania marki. Jestem pełen podziwu dla twórcy strony i oby mu nie zabrakło samozaparcia w tym co robi. Wpadł mi jeszcze do głowy taki pomysł (jakże okrutny ) że gdyby NP w dalszym ciągu grał nie fair to można by było zarejestrować domenę (już z nazwą PSN) na jakimś serwerze japońskim lub holenderskim i zrobić przekierowanie. Ciężko by było NP zainterweniować bez wiedzy Nikon EU lub Nikon JP.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzybu Zobacz posta
    Wydaje mi się że Docxxx bardzo dobrze postąpił, że bez większej "wojny" zmienił nazwę. Problem w tym, że Nikon Polska nie rozumie, że to jest "głos ludu" który woła o lepszy serwis, a nie próba oczerniania marki. Jestem pełen podziwu dla twórcy strony i oby mu nie zabrakło samozaparcia w tym co robi. Wpadł mi jeszcze do głowy taki pomysł (jakże okrutny ) że gdyby NP w dalszym ciągu grał nie fair to można by było zarejestrować domenę (już z nazwą PSN) na jakimś serwerze japońskim lub holenderskim i zrobić przekierowanie. Ciężko by było NP zainterweniować bez wiedzy Nikon EU lub Nikon JP.
    Wlasnie tego nie chce robic. Nie chce bawic sie w kotka i myszke. Nie na tym rzecz polega! Chcemy poprawy jakosci serwisu. Czy to takie trudne do zrozumienia?

Strona 10 z 18 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów