Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Leśne...

Domyślnie Leśne...

...pierwsze zdjęcia, daję pod ocenę, jestem ciekaw, czy coś wyszło, czy nie. Ciekawe miejsce, rezerwat Krzemianka obok Białegostoku, zapewnę tam wrócę bo ładne miejsce.

1.

2.

3.

4.

Bonusik

jestem ciekaw jak bonusik wypadł
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

to
    Gość

Domyślnie

"jestem ciekaw jak bonusik wypadł"

Wiesz dobrze, że wypadł najlepiej, więc po co dajesz go jako bonusik? Choć ciemno jest i bałagan (dużo gałęzi, nie bałagan kompozycyjny), to jak dla mnie najlepszy kadr. Ciekawie to wyszło

Domyślnie

No bonusik jedyny ciekawy.......ale bez szalu
    Wiesz las to nie jest latwy temat.......ciezko go podejsc odpowiednio......sam kiedys sie z tytm silowalem......
    Do mnie specjalnie nie przemawiaja te kadry ale warto powalczyc.......las najciekawszy jest wczesnie rano przy wschodzie.....lekka mgielka, cudo!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Wiesz las to nie jest latwy temat.......ciezko go podejsc odpowiednio......sam kiedys sie z tytm silowalem......
    Do mnie specjalnie nie przemawiaja te kadry ale warto powalczyc.......las najciekawszy jest wczesnie rano przy wschodzie.....lekka mgielka, cudo!
    zgadzam się z Gregiem, bonus bdb dwojka byłaby tez ale musiałbyś pokazać te kładkę bardziej centralnie niepotrzebne mz. oczywiscie jest tyle prawej, no cóz kiedyś za szwedzki las sam dostałem niezłe baty, więc wiem jak trudno dobrze go pokazać

Domyślnie

bonus w tym zestawie najlepiej sie prezentuje
    dwojeczka jakby przeostrzona . pewnie po zmniejszenieu za bardzo z tym zaszalales
    POZDROWIENIA

'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek

Domyślnie

miejsce z całą pewnością bardzo ciekawe ale brakuje odpowiedniego światła.. zdecydowanie powinieneś tam wrócić o innej porze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Dzięki za podpowiedzi i łagodne potraktowanie Wiem, że światła nie było, wrócę jak dni będą cieplejsze to o mgiełką będzie łatwiej.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Tak, Grzegorz dobrze mówi, całkowicie się zgadzam.
    LED ZEPPELIN

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów