Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Portret

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrowm Zobacz posta
    Zdjęcie bardzo fajne, bo intryguje. Czy to mina modelki (na którą narzzekaja inni), czy to kompozycja i kolory-
    zatrzymuje wzrok i sklania do ponownego spojrzenia. Z kilkunastu obejrzanych właśnie to zdjęcie zwróciło
    moją uwagę. Za Nikoforumowiczem - blenda niezbędna dla doświetlenia drugiej połowy twarzy, a zwłaszcza
    oka
    Dobre spostrzezenie, bo trafione
    Dzięki dla wszystkich za uwagi i komentarze

pozdrawiam Antek
    Nikon + sporo gratów pasujących do niego Aktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukaszMM Zobacz posta
    co do technicznej strony zdjecia - nie wypowiadam sie (amator)

co do modelki - dziwna mina (troche usmiechu załatwiłoby sprawe). i troche nie pasują mi te włosy obok uszu

i jeszcze cos - boczne swiatło uwypukliło jej niedoskonałosci na czole
    Trafne spostrzeżenia. Moje gratulacje. Dodam jeszcze, że z kompozycja na bakier.

Domyślnie

podoba się, mina modelki też. A zwróciliście uwagę ze z tłem po prawej stronie wyrabia się coś dziwnego ?

Domyślnie

Ładne światełko, brakuje mi tylko wachlarza albo kastanietu i mamy tancerkę Flamenco...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Ładne światełko, brakuje mi tylko wachlarza albo kastanietu i mamy tancerkę Flamenco...
    Niestety miałem pół godziny czasu, kilka zmian bluzek i brak możliwości wyboru miejsca. Zamysł hiszpański był lecz kastanietów, wachlarza i co gorsza byka i mulety też brakło , nawet nie znalazła się bratnia dusza do przytrzymania blendy
    Dzięki za odwiedziny, pozdrawiam wszystkich zerkających
    Nikon + sporo gratów pasujących do niego Aktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.

Domyślnie

"nawet nie znalazła się bratnia dusza do przytrzymania blendy"

Nie wiem, czy dalbym rade sie skupic
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów