Close

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 66 z 66

Wątek: Fanad Head

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Mnie również bo kompletnie nie kumasz o co chodzi. Szkoda klawiatury. Jak zwykle jesteś przekonany o całkowitej słuszności tego co spłodziłeś a w połączeniu z głosami zachwytu nad tym kadrem to niestety nic Cię z błędu nie wyprowadzi.

Koniec z mojej strony
    Wiem o co tobie chodzi.........czarny to tez kolor prawda!
    Ale sorrry, zobacz.....a widac wyraznie, ze sloneczko dopiero co zaszlo, mocno z lewej a jak wiemy sloneczko rzuca cien a jak rzuca to musi jakis byc, prawda.......50m klif i rozpadlina.....hmmmm nie mozliwe zeby tam bylo tak jasno jak na latarni.......a poza tym kamienie sa mokre a dobrze wiesz jak wygladaja te klifowe skaly.......
    To koniec mojego tematu........przynajmniej nie mam sliwki!
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 13-04-2010 o 18:31

Domyślnie

Nwwet jeśli tam są czernie, to co z tego, czasem muszą być, nie mozna przeliczać zdjęć na matematykę i rozkładać ich na czynniki pierwsze, Twoja wersja Strus, kompletnie mi nie podchodzi, cały czar prysł.

Domyślnie

No to teraz sam zobacz jakie bezedury piszesz twierdząc że tu nie ma czarnej plamy. I to na przykładzie własnego zdjęcia

http://forum.nikoniarze.pl/showpost....44&postcount=4

Jeśli to malutkie porównanie nadal nie spowoduje że przyznasz mi rację odnośnie zdjęcia z początku tego wątku to obiecuję że nigdy więcej nie odezwę dzioba w żadnym Twoim wątku bo jakakolwiek polemika z Tobą jest jedynie strzępieniem klawiatury No chyba że każdy błąd jaki popełnisz też należy wychwalać pod niebiosa

Domyślnie

To ty piszesz bzdury.....to zdjecie ktore przypinasz bylo robine jakies 20 minut po tym jak slonce calkowicie przestalo swiecic i naswietlane bylo 15 sekund a skoro nie ma kontrastow to chyba latwo o dokladniej naswietlony kadr a i cienie znikaja......
    Zdjecie z tego watku bylo robione przy resztkach swiatla i pod innym katem.....i racji tobie nie przyznam bo jawnie sie przywalasz......jakis miesiac temu pisales mi ze za mocno wyciagam z cieni i sie robi plastik a teraz piszesz ze za malo i ze mam wyciagac.....
    Chlopie czy ty masz wogole jakies zdanie?!
    Na zdjeciu z tego watku nie ma ciemnej plamy bo wyraznie widoczne sa szczegoly a ciemniej jest tam gdzie ma byc bo tam padal cien.....zdjecie posiada plastyke i sensownie ulozone cienie.....
    Skoro jestes takim znawca to moze zacznij pokazywac cos swojego a nie jezdzisz bez podstaw po ludziach! Aaaa i nie opowiadaj ze szum dodajesz w tych twoich B&W poprostu przyznaj sie ze nie do konca umiesz konwertowac
    Pozdrawiam i zyj zdrowo!

Domyślnie

Jak zwykle jesteś nieomylny i przejrzałeś mnie bezbłędnie. Poza tym patrz post wyżej. HOWGH. Pa

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów