Close

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 66

Wątek: Fanad Head

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Urzekający,wręcz bajkowy klimat pracy.Szczerze gratuluje .

Domyślnie

Wątpię żeby kadr stracił coś cennego. Poza przycięciem lekko wyciągnięte cienie

to
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta

Wątpię żeby kadr stracił coś cennego. Poza przycięciem lekko wyciągnięte cienie
    Co do cięcia to nie mam zdania, ale z cienia bym za dużo nie wyciągał, bo fota traci kontrast. Akurat tutaj bym zostawił jak jest.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _tomek_ Zobacz posta
    Co do cięcia to nie mam zdania, ale z cienia bym za dużo nie wyciągał, bo fota traci kontrast. Akurat tutaj bym zostawił jak jest.
    Dokladnie mam takie samo odczucie.....poza tym mam to na pulpicie i szczegóły sa wyrazne w cieniach!
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 13-04-2010 o 22:00 Powód: orto. ("szczeguly")

Domyślnie

Jak dla mnie to jest dobrze i nic nie trzeba wyciagac, fota zblednie od tego wyciągania i straci na plastyce.

Domyślnie

Gdzie straciła kontrast, gdzie zbladła, gdzie straciła plastykę ????

No ale się tu raczej nie dogadamy. Ja po prostu nie toleruję na takich zdjęciach czarnych plam. howgh

Domyślnie

Gdzie straciła kontrast, gdzie zbladła, gdzie straciła plastykę ????

No ale się tu raczej nie dogadamy. Ja po prostu nie toleruję na takich zdjęciach czarnych plam. howgh
    Ale tu nie ma czarnych plam.......kolego!

Domyślnie

Wybacz ale jeśli uważasz że ciemny wycinek kadru nie przemienia się w czarną plamę przy jasnym wycinku to ja się poddaję.

Najzwyczajniej w świecie matryca się nie wyrobiła. Zabrakło rozpiętości tonalnej na taki kadr. Lekarstwa są dwa - przyciąć lub rozjaśnić cienie. Obie opcje zanegowałeś. Do mnie w tej formie to nie trafia i tyle.

Domyślnie

Wybacz ale jeśli uważasz że ciemny wycinek kadru nie przemienia się w czarną plamę przy jasnym wycinku to ja się poddaję.

Najzwyczajniej w świecie matryca się nie wyrobiła. Zabrakło rozpiętości tonalnej na taki kadr. Lekarstwa są dwa - przyciąć lub rozjaśnić cienie. Obie opcje zanegowałeś. Do mnie w tej formie to nie trafia i tyle.
    Przykro mi ale na tych ciemnych partiach sa szczegoly u mnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Przykro mi ale na tych ciemnych partiach sa szczegoly u mnie
    Mnie również bo kompletnie nie kumasz o co chodzi. Szkoda klawiatury. Jak zwykle jesteś przekonany o całkowitej słuszności tego co spłodziłeś a w połączeniu z głosami zachwytu nad tym kadrem to niestety nic Cię z błędu nie wyprowadzi.

Koniec z mojej strony

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów