Szukaj
La princesse jeśli już
jeszcze te teksturkowe kwiatki zrozumiem, ale czemu plamy?
jakieś takie plastikowe wyszły.
gdzie plamy ?
i gdzie ten plastik rzekomy bo wybacz ale chyba slepy jestem
Ja tu też żadnych plam nie widzę. A tak w ogóle to świetny pomysł, dobry kadr, ze światłem tez nie ma problemu. Także jak najbardziej w porządku![]()
Zawsze może być lepiej, ale cieszmy się tym, co mamy...
Jestem zdecydowanie na nie. I to duże nie. Malowanie tła na takich zdjęciach ??? Żart jakiś chyba. I na dodatek jeszcze częściowo modelkę pomalowałeś. Masakra jak dla mnie. Wybacz
Plastik. Na nie.
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
gdzie ty masz modelke pomalowan ?poza glebia i tak nic nie widac i celowo zostalo
nie trawie nudnych studyjnych tel juz , po to sa tekstury zeby ich uzywac , ja lubie to uzywam , cos no nie kazdemu musi sie podobac , zreszta to nie jest jakies innowacyjne ;]
odnosnie owej maski , zdjecia sa z mala glebia wiec radze miec to na uwadze to raz , dwa nie wiem jakie macie monitory i ustawienia u mnie daleko to maski , faktura skory tez jest , zdjecia w kontekscie makijazu mialy byc dopieszczone i jak dla mnie sa ( zreszta sam makijaz byl bardzo dokladny )
ludzie gdzie wy tu macie plastykomg...
Sam sobie przeczysz. Najpierw piszesz z wyrzutem że niby nie malowane a potem piszesz że to tak celowo..... Ręce opadają. Wiesz doskonale gdzie malowałeś po modelce więc chyba wiesz że nie ma sensu zaprzeczać. I na dodatek jak chcesz mi powiedziec że na 4 część modelki poza GO jest naturalnie rozmyta do padnę ze śmiechu
Skontaktuj się z nami