Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: La princess

Domyślnie

La princesse jeśli już

jeszcze te teksturkowe kwiatki zrozumiem, ale czemu plamy?

jakieś takie plastikowe wyszły.

Domyślnie

gdzie plamy ?

i gdzie ten plastik rzekomy bo wybacz ale chyba slepy jestem

Domyślnie

Ja tu też żadnych plam nie widzę. A tak w ogóle to świetny pomysł, dobry kadr, ze światłem tez nie ma problemu. Także jak najbardziej w porządku
    Zawsze może być lepiej, ale cieszmy się tym, co mamy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mm-foto Zobacz posta

i gdzie ten plastik rzekomy bo wybacz ale chyba slepy jestem
    na twarzy, wyglada troche jak maska

Domyślnie

Jestem zdecydowanie na nie. I to duże nie. Malowanie tła na takich zdjęciach ??? Żart jakiś chyba. I na dodatek jeszcze częściowo modelkę pomalowałeś. Masakra jak dla mnie. Wybacz

Domyślnie

Plastik. Na nie.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

gdzie ty masz modelke pomalowan ? poza glebia i tak nic nie widac i celowo zostalo

nie trawie nudnych studyjnych tel juz , po to sa tekstury zeby ich uzywac , ja lubie to uzywam , cos no nie kazdemu musi sie podobac , zreszta to nie jest jakies innowacyjne ;]

odnosnie owej maski , zdjecia sa z mala glebia wiec radze miec to na uwadze to raz , dwa nie wiem jakie macie monitory i ustawienia u mnie daleko to maski , faktura skory tez jest , zdjecia w kontekscie makijazu mialy byc dopieszczone i jak dla mnie sa ( zreszta sam makijaz byl bardzo dokladny )

ludzie gdzie wy tu macie plastyk omg...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mm-foto Zobacz posta
    gdzie ty masz modelke pomalowan ? poza glebia i tak nic nie widac i celowo zostalo
    .
    Sam sobie przeczysz. Najpierw piszesz z wyrzutem że niby nie malowane a potem piszesz że to tak celowo..... Ręce opadają. Wiesz doskonale gdzie malowałeś po modelce więc chyba wiesz że nie ma sensu zaprzeczać. I na dodatek jak chcesz mi powiedziec że na 4 część modelki poza GO jest naturalnie rozmyta do padnę ze śmiechu

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów