Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Jedno z Donegal....

Z wczorajszego grupowego pleneru w Donegal..........
    Kalibrator bede mial jutro wiec pewien kolorkow nie jestem, choc wyglada to u mnie ladnie
    Takie troche inne......

Domyślnie

Motyw mi nie pasuje, ale inne spojrzenie, pokazanie inaczej to już bardzo, tak napradę czekałem, kiedy coś innego pokażesz, podoba się zdjęcie, ale kolorek wolałbym lekko mocniejszy.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    Motyw mi nie pasuje, ale inne spojrzenie, pokazanie inaczej to już bardzo, tak napradę czekałem, kiedy coś innego pokażesz, podoba się zdjęcie, ale kolorek wolałbym lekko mocniejszy.
    Chmmmma to dziwne bo od dawna nic nie pokazywalem........

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Chmmmma to dziwne bo od dawna nic nie pokazywalem........
    Chodzi mi o Twoje prace jakie widziałem wszystkie.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    Chodzi mi o Twoje prace jakie widziałem wszystkie.
    Acha......no coz jedni maja drzewka na polu lub wierzby a inni maja klify....musisz to zrozumiec!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Acha......no coz jedni maja drzewka na polu lub wierzby a inni maja klify....musisz to zrozumiec!
    To nie jest zarzut, bo każdy pokazuje co mu się w danej chwili podoba. Nie byłem tam, gdzie jesteś, ale wydaje mi się, że jest dużo więcej ale mogę się mylić bo mnie tam nie było.

Domyślnie

Kolorystycznie jak dla mnie super. Kadrowo także. Wszystko na plus...
    D60 | N35 1.8 AF-S | N18-55 AF-S VR

Domyślnie

Mysle, ze z kolorkami jest lepiej niz dobrze. Idealnie w/g mnie. Ciekaw jestem czy cos zmienisz po klibracji.
    Kadr jedynie wydaje mi sie nieco duszny szczegolnie dolem. Kilka krokow w tyl. I podzal na pol nie do konca mi pasuje. Ale Grzegorz to juz naprawde moje wymyslanki.

Domyślnie

Kolor jest OK,kadr również.Jednego mi deko brak,a słonko było,troszkę tego błysku,klarowności...Myślę,że wiesz o co mi chodzi...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Kolor jest OK,kadr również.Jednego mi deko brak,a słonko było,troszkę tego błysku,klarowności...Myślę,że wiesz o co mi chodzi...
    Mysle ze wiem o czym mowisz.......moj problem polega na tym ze z niczym nie chce przesadzic ze wzgledu na niepewny monitor......poprawie to zdjecie po kalibracji bo mnie sie spodobalo

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów