Szukaj
Jest Ok
Jedynie w 4 ta ucieta głowa i 3 ale takto wszystko ok
Czekam na kolejne![]()
1 i 2 trochę niedoświetlone są. A w 4 mogłeś rzeczywiście przyciąć trochę od góry albo jak robiłeś fotkę to kadr troszkę podnieść. A reszta chyba w porządku![]()
Zawsze może być lepiej, ale cieszmy się tym, co mamy...
Ja stawiam na 1. Ogólnie to trochę bym popracował nad obróbką aby jasność na każdym była zbliżona gdyż część za ciemna a reszta zbyt jasna.
Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |
i takie centralne kadry?![]()
Nie dajmy się zwariować, dla mnie poza oczywistą egzotyką zdjęć nie ma w nich nic specjalnego, są mocno przeciętne, żeby nie powiedzieć słabe. Kadry nie przemyślane, poucinane, do tego centralne. Obróbki tutaj też nie dostrzegam żadnej, bardzo szaro, wyglądają te zdjęcia jak jpgi z puszki prosto.
Gdybym miał jednak wybierać wskazałbym na jedynkę.
Przepraszam za być może ostre dla Ciebie słowa krytyki, ale takie mam odczucia, że temat trochę Cie fotograficznie przerósł.
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
podzielam zdanie poprzednika...
D300 + PDK-1 + N17-55 + SB 900 x2, 50mm i inne...
Właśnie o tę krytykę chodziPo to wstawiam zdjęcia żeby zasięgnąć Waszych opinii jako doświadczonych osób. Każdy post czytam uważnie i wyciągam z niego wnioski.
Odnośnie tematu to po prostu przeglądając zdjęcia z tamtego okresu, który spędziłem w Afganistanie, wybrałem dzieci, gdyż żal mi ich. Co do ich jakości to niestety często było tak, że łapałem za aparat i po prostu miałem chwilkę na kilka pstryknięć stąd często centralne kadry albo ucięte sylwetki. To tyle w kwestii wytłumaczenia się
Pozdrawiam wszystkich komentujących![]()
dla mnie 2 rewelacja, chociaż rzeczywiście technicznie trochę nie teges (niedoświetlone, poza tym tą dziewczynkę widziałbym ciut bardziej w lewo i w dół tak, żeby te dzieci z prawej strony u góry w tle były całe znaczy bez uciętych głów). Reszta taka se...
Skontaktuj się z nami