Witam.
Poprzednie zdjęcia nie wywołały większego odzewu, więc może te...
Modelka - Anita http://www.maxmodels.pl/asanitka.html Przesympatyczna dziewczyna
1.
2.
3.
4.
Szukaj
Witam.
Poprzednie zdjęcia nie wywołały większego odzewu, więc może te...
Modelka - Anita http://www.maxmodels.pl/asanitka.html Przesympatyczna dziewczyna
1.
2.
3.
4.
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
nr 4 jest najbardziej "dziejacym sie" zdjeciam MZ... Obrobkowo usunal bym znamie po szczepionkach i pieprzyka z brody...
D80: N 50 f/1.8; S 70-200 f/2.8; T 17-50 f/2.8; T 11-16 f/2.8; S 85 f/1.4; SB600; SB 900; ( i trochę studia)
heh teraz to i ja coś tam napisze o twoich zdjęciachczepię się oczywiście
po pierwsze to zdjęcia mi się podobają ale na 1 nie podoba mi się tekstura zachodząca na końcówki włosów wygląda to nie ciekawie imo
nikon d610 + mir 35 f 2 + sonnar 180 f 2,8 nikor 50 mm f 1,8 sb 600 nikor 35-105 f3,5-4,5
4 bardzo mi się podoba. Również 2 jest mniam (wiesz z jakiego powodu)![]()
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
a jak by ten kucyk troszkę przyciemnić
nikon d610 + mir 35 f 2 + sonnar 180 f 2,8 nikor 50 mm f 1,8 sb 600 nikor 35-105 f3,5-4,5
Według mnie nie ma po co usuwać pieprzyków i znamion. Beż większego retuszu człowiek naturalniej wygląda. No ale każdemu podoba się co innego![]()
Zawsze może być lepiej, ale cieszmy się tym, co mamy...
tylko 4, ale za to maksymalnie
NIM zrobisz zdjęcie znajdź w NIM temat
# kilka słoików # puszka # latarka na 4xR20 #
4 rzeczywiście trochę inna i dobrze. Nie jestem pewien czy minimalnie nie za duże zaciemnienie, ale to już Ty wiesz najlepiej. Rozwianie włosów na plus. Ostre światło, w sumie na pograniczu - może być, chociaż nie wiem czy trochę bliższe, a bardziej rozproszone, nie byłoby korzystniejsze.
Dwójeczka nie wiem jak wygląda w oryginale. Bo wydaje mi się, że mogłaby mieć potencjał po zastosowaniu jakiejś przemyślnej obróbki. Zatem jeżeli warto i są chęci to można kiedyś podłubać. W aktualnej wersji tak sobie.
3 - taka "domowa", naturalna, dobra do albumu
1 - sztuczna, przekombinowana, tło i ogólne wrażenie raczej na nie
Skontaktuj się z nami