Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Capture NX2 taniej w Amazon

Chciałem zapytać użytkowników co stracę kupując NX 2 Full Version w Amazon.com za ok 150 $ (czyli nie więcej niż 450 zł), podczas gdy w polskiej dystrybucji kosztuje on prawie 700 zł. Pewnie nie będzie instrukcji po polsku, ale chyba sam program i tak jest po angielsku? Zresztą dla mnie to nie problem. Czy trzeba płacić jakieś cło dodatkowo? Czy mogą być jakieś problemy techniczne?
    Nie znalazłem na forum odpowiedzi.
    Pozdrawiam
    Piotr
    d90 + S10-20 + N16-85 + N70-300 VR + Metz 48

MariuszF
    Gość

Domyślnie

Cena faktycznie przyjazna. A moze mozna kupic sam klucz placac karta lub przelewem ?
    Znalazlem tez niezly komplet: http://www.imagemixer.net/product_in...roducts_id=126

pzdr,m

bth
    Gość

Domyślnie

ImageMixer to OSZUSTWO, było wielokrotnie na forum, ale zawsze znajdzie się jakiś łowca okazji reklamujący ten szwindel. Nie jest oficjalnym resellerem Nika!!!

MariuszF
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bth Zobacz posta
    ImageMixer to OSZUSTWO, było wielokrotnie na forum, ale zawsze znajdzie się jakiś łowca okazji reklamujący ten szwindel. Nie jest oficjalnym resellerem Nika!!!
    a to przepraszam, nie wiedzialem. Wyskoczyl na wysokiej pozycji i wydawal sie rozsadny to podalem. Poszperam w takim razie i sprawdze, na czym to oszustwo polega.

pozdrawiam, m

MariuszF
    Gość

Domyślnie

Nie znalazlem nic na forum o tym oszustwie. Mozesz podac jakies szczegoly?

Dziekuje, pozdrawiam, m

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez e_a_poe Zobacz posta
    Chciałem zapytać użytkowników co stracę kupując NX 2 Full Version w Amazon.com za ok 150 $ (czyli nie więcej niż 450 zł)...
    Jest nawet taniej, tylko, że nie chcą tego wysyłać do Polski
    Będziesz musiał wykorzystać pośrednika w USA.
    Pozdrawiam,
    Tomek

Uprawnienia umieszczania postów