Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Capoeira

Smile Capoeira

Z góry przepraszam za ilość zdjęć. Mam wrażenie, że okrawając secik straciłby na mocy (?) a nie mam ochoty wrzucać tu kilku przypadkowych kadrów i odsyłać was po resztę na stronę. Trening jednej z łódzkich szkół capoeiry.

1.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

Tradycyjnie zapraszam do komentowania i mam nadzieję, że tym razem będzie więcej komentarzy niż zwykle

Domyślnie

8, 11 (z minusem za obciete stopy i spalony lampa pierwszy plan), 14, 24
    29 byloby tez dobra, gdyby cos wiecej oprocz dloni i instrumentu sie zalapalo (chociazby nogi wywijajacego czlowieka.
    Dobry pomysl z dlugimi czasami dopalanymi lampa, ale zdecydowanie za malo ich chyba zrobiles, zeby finalnie wybrac cos wiecej godnego uwagi, niz tylko wspomniane 24.
    Co do strony technicznej -- brakuje mi nieco wiecej kontrastu. Nie jest zupelna szarowka, ale IMHO jednak przydaloby sie wiecej.

1 -- bardzo optymistyczne, ale kadr skopany (za ciasno z lewej, za duza dziura w srodku)
    13, 14 -- gdyby nie lampa -- byloby lepiej...
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Mnie trochę denerwuje ta szarość, ale to już moje własne odczucie. A master stig raczej wyczerpał temat w kwestii technicznej.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

ciezko mi sie wypowiadac, takie reportaze, to raczej nie moja brocha, ale mam wrazenie ze jest zdecydowanie za duzo zdjec. przycialbym, to 15-17stu.

Domyślnie

No ta, stig wyczerpał temat więc po co komentować A tak poważnie - dziękuje stig za rzeczowy komentarz. Nie wszystko jest tak jakbym chciał, ale czegoś się nauczyłem...

badi, no jak pisałem jestem świadom że zdjęć nie mało. Dałoby pewnie radę coś wykroić, ale napewno nie szedłbym drogą - max ** zdjęć i muszę się zmieścić arrghh

Domyślnie

Od 11 do końca jest bardzo ciekawie i dynamicznie, podobnie jak przedmówcy-konwersja do b&w do poprawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Leatherface Zobacz posta
    badi, no jak pisałem jestem świadom że zdjęć nie mało. Dałoby pewnie radę coś wykroić, ale napewno nie szedłbym drogą - max ** zdjęć i muszę się zmieścić arrghh
    pamietam kiedys na plenerze nkp czy jak sie to teraz zwie, kumpel z bialegostoku ze 2h dyskutowalem z pebees'em o limicie zdjec w reportazu. jest taki pkt. w regulaminie dzialu. bodajze jest ich tam 13 czy 15, nie pamietam. parafrazujac wtracenie glisek'a (jak to sie w morde odmienia): 'wybranie zdjec do reportazu, w pewnej okrojonej formie, to tez wazna umiejetnosc'. de facto mimo, ze caly wieczor bylem tak rock'n'rollowy jak tylko rogaty przykazal, to jednak to zdanie utkwilo mi w pamieci.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lucas Z Zobacz posta
    Od 11 do końca jest bardzo ciekawie i dynamicznie, podobnie jak przedmówcy-konwersja do b&w do poprawy
    A ja powiem przekornie że na swój sposób na konwersja mi tu pasuje ale nie będe się kłócił że nie jest szaro czy nie szaro
    Cytat Zamieszczone przez badi Zobacz posta
    'wybranie zdjec do reportazu, w pewnej okrojonej formie, to tez wazna umiejetnosc'.
    Słuszne słowa

Domyślnie

Nr. 1 i od 10 do końca to dobre strzały ;]- gdzie dzieje się sporo ;]
    Sam z jakieś 1,5 roku temu fotografowałem ćwiczenia tegoż sportu. Powiem, że łatwo nie jest. Myślę , że sprostałeś zadaniu.
    Pozdro

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

20,21 no more... IMHO

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów