Na wstępie chciałbym zaznaczyć dwie rzeczy:
Po primo - pomysł na sesję i w znaczniej mierze jej wykonanie bardzo mi się podoba

Po secundo - oceniam z laickiego punktu widzenia :P
Fot.1. Niedoświetlenie z lewej sprawia, że prawa część twarzy wygląda na nieco spuchniętą i ogólnie wydaje się, ze obie części twarzy różnią się od siebie kształtem. Dodatkowo taka poza aż się prosi o symetrię w kadrze, której ewidentnie brak
Fot.2. To ujęcie podoba mi się najbardziej ze względu na pozę i uzyskany kolor cery.
Niestety wrażenie, że modelka ledwo trzyma wszystkie rekwizyty nieco kontrastuje ze spokojem na jej twarzy

Dodatkowo łodygi kwiatów można owinąć jakąś fajną wstążką albo innym ozdobnym elementem (ale to już hard core

).
Fot.3. Nie odpowiada mi poza modelki, sprawia wrażenie jakby dopiero przygotowywała się do zajęcia właściwej pozycji (tak jakby zdjęcie pstryknięte za wcześnie - pomarszczone kimono, przekrzywienie, jeden wachlarz bliżej niż drugi). Ponadto palce dolnej (lewej jak patrzymy) dłoni sprawiają wrażenie poruszonych co dodatkowo uwidacznia ich dziwne ułożenie.
I na koniec dodam, że we wszystkich fotkach poprawiłbym kolor skóry na rękach a szczególnie na dłoniach w kierunku koloru cery.
Skontaktuj się z nami