Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marszull Zobacz posta
    nie pisze tego zlosliwie tylko tak refleksyjnie
    ciekawe ile jeszcze takich samych/podobnych tematow pojawi sie w dziale studio?
    mniej wiecej tyle ile tematow ze za zdjecia nie nalezy brac pieniedzy bo sama publikacja jest zaszczytem. takie czasy panie szanowny. a jak widac moderatorow nie interesuje ze 3 pierwsze strony w dziale sa na ten sam temat
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    a jak widac moderatorow nie interesuje ze 3 pierwsze strony w dziale sa na ten sam temat
    Dział rośnie w siłę a tak by zostały trzy wątki na krzyż. Może przegonimy dział DXX - DXXXX, choć ciężko będzie. latająca kulka nieźle podkręciła licznik
    pozdrawiam Krzysiaczek

Domyślnie

Ja wiem, zdaję sobie sprawę, że to uciażliwe kiedy ktoś co chwilę pyta. Ale szukałam, nie znalazłam satysfakcjonującej mnie odpowiedzi, więc po kilku dniach gdybania zdecydowałam się po prostu zapytać :P wierzę, że znacie się Panowie na rzeczy. Od tego jest forum. I milo mi za odzew, nie liczyłam, myślałam,że od razu będzie lincz. Przemyślalam propozycje, porozumialam się ze swoim wykładowcą fotografii i jest okej. Poznałam opinie kilku osób, za co dziękuję, teraz już więcej wiem.
    Jeszcze raz dzięki za odzew, jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś propozycje, to można pisać, ale tu chyna nie ma dużego pola do popisu :P
    r_m, przeczytala, odpisalam
    D80 PADŁ +N18-55 + N50 1.8 + Pentacon 135

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów