Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22

Wątek: Mimo...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tormentol Zobacz posta
    Niezłe zdjęcie, podoba się. Zgodzę się z Andrzejem, że deko przeostrzone, i osobiście szum z nieba bym usunął.
    Podpiszę się

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    pszetak zadam tobie tylko pytanie na czym obrabiales zdjecie (laptop czy desktop) potem zadam pytanie czy skalibrowany?? Niestety u mnie (od wczoraj bez kalibracji bo moj kalibrator poszedl miedzy ludzi a zycie tak mnie pocieszylo ze musze sam skalibrowac i to szybko) w wersji Andrzezja nie ma sladu fioletow a wrecz pokazaly sie szarosci ktorych u ciebie brak.....pamietaj ze kazdy monitor wyswietla inaczej.......wczoraj jeszcze mialem skalibrowany sprzet i tez nie bylo sladu fioletow!
    Kalibracja monitora jest bardzo wazna.......jako ze mieszkasz w Angli polece tobie sprzet ktory warto zakupic nawet z kims na pol OOOO TUUUU! Polecam warto a nawet trzeba.......obrobka nabierze nowego wizerunku....!
    Dzieki za namiar Greg, czeka mnie jednak własne weselicho w ojczyżnie i zakup ewentualny odkładam na czas nieokreślony...,a wszystko robię na Sony VAIO(nigdy nie kalibrowany)mam też PC Dell'a ale ten flat to świeci tak że lepiej nie gadać.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów