Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Kamilla
    Gość

Domyślnie Coolpix L2, L3 i L4?

Witam,

Chcę kupic aparat cyfrowy Nikon Coolpix ale nie wiem który. Sprzedawca w sklepie nie widział róznicy poza ceną. Czy ktoś może mi doradzić. Proszę o pomoc. Dodam, że potrzebuje aparat do domowego uzytku i nie znam się na fotografii.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kamilla Zobacz posta
    Witam,

Chcę kupic aparat cyfrowy Nikon Coolpix ale nie wiem który. Sprzedawca w sklepie nie widział róznicy poza ceną. Czy ktoś może mi doradzić. Proszę o pomoc. Dodam, że potrzebuje aparat do domowego uzytku i nie znam się na fotografii.
    Hej Kamilla

Jestem posiadaczem od kilku dni modelu Coolpix L2 jak na początek nie widzę żadnych problemów. Jestem równiesz zainteresowany opiniami użytkowników na temat Coolpix-a L2

Kamilla
    Gość

Domyślnie

hey kris_33
    Chyba nikt nam nie chce pomóc

Pozdrawiam,

Exclamation

Najlepszy z tych 3 aparatów jest L2 sam zamierzam go kupić w swojej klasie cenowej jest najlepszy! Czytałem opinie na zagranicznch serwisach użytkownicy tego aparatu są zadowoleni z jego zakupu.

Domyślnie

Oczywiście, że są różnice, chociażby w liczbie efektywnych pixeli Wydaje mi się, że L2 jest najlepszy z wymienionych, sam jestem "szczęśliwym" posiadaczem tego modelu. Osobiście polecam dołożyć trochę $ i zakupić coś lepszego

Domyślnie :)

domyślam się że pewnie juz kupiłas jakiś aparat jeśli jednak nie to polecam Ci L2, mam go od sierpnia i sprawuje sie super, nie znam sie na fotogafii podobnie jak Ty ale zdjęcia są na serio niezłe. Kupiłam go bo jest doś łatwy w obsłudze przy czym ma dość dużo ciekawych funkcji pozdro

Uprawnienia umieszczania postów