Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Brzozowsiko

Oszczędny w słowach Awatar sabs2key
    Miasto
    Biskupiec\Olsztyn

Domyślnie Brzozowsiko

Pierwsze zdjęcie z tego miejsca przeszło bez echa
    Może teraz uda mi się z Was Drodzy Forumowicze wycisnąć kilka słówek krytyki Wszelkie!! uwagi mile widziane...

Domyślnie

Fajne te zygzaki, taki ostry krajobraz... No i trochę przesadziłeś z wyostrzaniem - wiesz o co chodzi...? No i te farfocle na niebie...

Domyślnie

ło matko. skąd Ci się wzięło f18 i 1/13 sekundy??? wygląda na mocno skompresowane.

Miasto
    Biskupiec\Olsztyn

Domyślnie

Przeostrzone - rozumiem. Ale mocno skompresowane?? możesz ciut jaśniej Erde??

Domyślnie

przez przeostrzenie wygląda jakby wazyło ze 100kb (mimo że ma prawie 1mb) no i nadal nie rozumiem tego zabiegu z przysłoną i czasem

inna rzecz, że wybrałeś dość ciężkie warunki świetlne (południe) przez co jest nieco płasko, natomiast kadr nadrabia
    Ostatnio edytowane przez erde ; 06-04-2010 o 21:00

Domyślnie

Ja jakoś tej mega ostrości to nie widzę, ale zbyt jasne trawy to i owszem, niebo kolorystycznie całkiem tylko matryca do czyszczenia.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Kadr jak najbardziej poprawny, ale obróbkę trza poprawić
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Miasto
    Biskupiec\Olsztyn

Domyślnie

Niestety pora taka a nie inna bo czas tylko na taką pozwalał. Chciał bym tam jeszcze wrócić o jakimś poranku. Co do obróbki to praktycznie tylko wyostrzanie po zmniejszeniu. Dzięki za odwiedziny.

Domyślnie

mnie się podoba fota - tylko trochę bym przygasił te jasności

Domyślnie

Kadr znacznie lepiej przypadł mi do gustu niż Twoja pierwsza odłsona, dla mnie troszke przeostrzone, ale ogólnie podoba się

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów