Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie jesienne plenery

jesienne focenie.....trochę mgliscie

poproszę o ocenę

bombel
    Gość

Domyślnie

Dwójka kapitalna! Może z tą winietką lekko przesadziłeś, ale i tak zdjęcie ma rewelcyjny odbiór! Bardzo ładne, stonowane, bez fajerwrków, a jednocześnie wpadające w oko zdjęcie.

Co do jedynki, to albo kadrowałbym inaczej, albo obróbką pozbył się nieba na górze, bo stanowi zbyt mocną, białą trójkątną plamę. Nie podoba mi się ta plama, a zdjęcie mogłoby zyskać, gdyby się jej jakoś pozbyć. Gdybym ja robił to zdjęcie, starałbym się też doprowadzić do jaśniejszego dołu i ciemniejszej góry (bo ja tak lubię) - ale to moje zdanie, nie ma obowiązku się zgadzać.

Poza tym zdjęcie jest niezłe, jak dla mnie. Ale jedynka zdecydowanie lepsza.

Domyślnie

nr 1 baardzo przyjemne - ale jak dla mnie to bez ramki poproszę

pebees
    Gość

Domyślnie

Takie ramki, szczególnie jak przy jedynce, wszystko psują (jak dla mnie). Dwójka mi się bardziej podoba

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

oba piękne...tylko...na boga!...wywal te ramki
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

W temacie fotek juz nic nowego nie wniose, ale jesli o ramki chodzi...

Proponuje, aby to byl raczej element wykonczenia styslistycznego przy bardziej konkretnym zastosowaniu, poniewaz w aktualnym przypadku wplywaja na odbior negatywnie.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

ramki to można sobie zrobić z drewna - te ewidentnie szpecą bardzo ładne zdjęcia. Za foty 5- za ramki PAŁA w sumie mocne 3+... sam się prosiłeś
    boli mnie kolano czasem

Domyślnie

fotografie szlachetne
    ramki nie!

Domyślnie

A ha osobiście do ramek nic nie mam..Jak i do zdjęcia nr 2..Podoba mi się
    D80 |MB-D80|Tokina 12-24/4|Nikkor 35/2.0 |Nikkor 50/1.8| Nikkor 85/1.8 | Nikkor 70-300 VR | SB 600
    GG:1305596

Domyślnie

1 spoko ale 2 ma nieprzecietny klimat. poprostu genialnie. przypomina mi rysunki fantasy.

ps.
    wywal ramki ;p
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów