Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: [bober.] pole

Domyślnie

w porównaniu z poprzednim o wiele lepiej ale z ostrością mógłbyś powalczyć jeszcze

Domyślnie

dopiero się uczę, ale na moje oko wystarczy, gdyż nie lubię ostrych krajobrazów dla mnie zawsze nutka nieostrości powinna być to tylko moje zdanie

Domyślnie

nieostrość zamierzona i umiejętnie wykorzystana a nieostrość wynikająca z nieumiejętnej obróbki to 2 różne sprawy. jeżeli dopiero się uczysz a jednocześnie uważasz, że coś wystarczy to po co w ogóle się uczyć - wygląda na to, że wszystko już wiesz, masz swój styl i kropka.

Domyślnie

Zdanie zmienisz z czasem. Najwiekszy mankament tej i poprzednich fotografii to pora dnia. Do tego tez dojdziesz z czasem.
    No chyba, ze jak erde napisal, wszystko juz wiesz i nia ma co zawracac Ci glowy radami.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 05-04-2010 o 21:13 Powód: dna czy dnia?

Domyślnie

ze pora dnia to wiem.. ;/ postaram sie zmienić, ale u babci byłem właśnie w godzinach południowych, postaram się z czasem pokazywać coraz lepsze zdjecia

Domyślnie

Obróbka o wiele lepsza od pierwszej. Faktycznie ostrosc drzew na horyzoncie razi, ja bym użyła większej głębi. Co do pory dnia, to moim zdaniem nie bylo najgorsza, niebo nie jest przepalone. Jest dobrze, ze niebo jest niebieskie no i chmurki są. Nie jest zle moim skroomnym zdaniem.

Co do wielkosc fot, ja uzywam www.iv.pl, jak wrzucam fote o wymiarach 600x800 to takie jest faktycznie.
    Fotografia prasowa, sportowa, reportaże.
    http://press-shots.blogspot.com/
    Nikon D500, D300s, D80, F65, T 70-300, T 17-50 f/2.8, N 50 f/1.8, S10-20, SB 900, YN 587

Domyślnie

mhm, dziękuję wszystkim za podpowiedzi
    pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez bober. ; 05-04-2010 o 21:58

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów