Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: [bober.] pole

Domyślnie [bober.] pole

byłem dziś u babci i cos takiego zabrałem ze sobą
    1.
    2.
    3.
    4.
    troszkę kiepsko wyszła ta gałąź na 1 planie ale nie było nic innego
    ułłla ale za jakosć przepraszam nie umiem zmniejszac fotek :/
    lepiej na nie kliknac i przeniesie na imageshacka tam bedzie mniejsze
    Ostatnio edytowane przez bober. ; 05-04-2010 o 12:48

Domyślnie

Trzeba było znacznie wcześniej włączyć hamulce, bo z obróbką to pojechałeś, że ho ho...

Dla mnie 2 i 4 rokują na ciekawe zdjęcia... tylko trzeba do nich jeszcze raz podejść
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

kadry na 4 i 1 nawet ciekawe, ale obrobka jest okropna, za duzo kontrastu przede wszystkim
    i chyba za duze te zdjecia...

Domyślnie

obrobka na nie ..strasznie to wyszlo! ..a 2 calkiem ciekawa wiec jeszcze raz podejdz do tego. Tu jest okropnie.

Domyślnie

Po pierwsze za ostre, po drugie za duzy kontast. Zielen i żółć daje po gałach....
    Fotografia prasowa, sportowa, reportaże.
    http://press-shots.blogspot.com/
    Nikon D500, D300s, D80, F65, T 70-300, T 17-50 f/2.8, N 50 f/1.8, S10-20, SB 900, YN 587

Domyślnie

Koledzy w sumie juz wszystko napisali, proponuje na spokojnie, raz jeszcze usiasc do wywolania, a mysle, ze warto
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

właściwie o taki efekt mi chodziło ale skoro mówicie ze na nie, to spróbuję jeszcze coś wymyślić, a może ktoś mi podpowie, jak wrzucić zdjęcie o takiej wielkości jak jest gdy sie je odtworzy w imageshacku, bo nie jest tak duze jak tu a zmniejszone zdj i tu mi powiekasz i jakość jest tragiczna ;/
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 05-04-2010 o 19:35 Powód: orto! ("sprubuję")

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bober. Zobacz posta
    właściwie o taki efekt mi chodziło ale skoro mówicie ze na nie, to spróbuję jeszcze coś wymyślić, a może ktoś mi podpowie, jak wrzucić zdjęcie o takiej wielkości jak jest gdy sie je odtworzy w imageshacku, bo nie jest tak duze jak tu a zmniejszone zdj i tu mi powiekasz i jakość jest tragiczna ;/
    Błąd ortograficzny usunąłem. Próbowałem zrozumieć całość, ale przy "powiekasz" już osłabłem. Co to miało być?
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Błąd ortograficzny usunąłem. Próbowałem zrozumieć całość, ale przy "powiekasz" już osłabłem. Co to miało być?
    Zapewne 'powiększa'. Znowu irc?

Domyślnie

Co w tych zdjęciach jest ciekawego? Najbardziej interesująca jest 4 lecz i ona broni się słabo ot drzewko jakich wiele a obróbką położyłeś wszystkie wrzucone.
    System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
    Pozdrawiam Marek

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów