Szukaj
Ostatnio edytowane przez bober. ; 05-04-2010 o 12:48
Trzeba było znacznie wcześniej włączyć hamulce, bo z obróbką to pojechałeś, że ho ho...
Dla mnie 2 i 4 rokują na ciekawe zdjęcia... tylko trzeba do nich jeszcze raz podejść
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
kadry na 4 i 1 nawet ciekawe, ale obrobka jest okropna, za duzo kontrastu przede wszystkim
i chyba za duze te zdjecia...
obrobka na nie ..strasznie to wyszlo! ..a 2 calkiem ciekawa wiec jeszcze raz podejdz do tego. Tu jest okropnie.
Po pierwsze za ostre, po drugie za duzy kontast. Zielen i żółć daje po gałach....
Fotografia prasowa, sportowa, reportaże.
http://press-shots.blogspot.com/
Nikon D500, D300s, D80, F65, T 70-300, T 17-50 f/2.8, N 50 f/1.8, S10-20, SB 900, YN 587
Koledzy w sumie juz wszystko napisali, proponuje na spokojnie, raz jeszcze usiasc do wywolania, a mysle, ze warto![]()
właściwie o taki efekt mi chodziło ale skoro mówicie ze na nie, to spróbuję jeszcze coś wymyślić, a może ktoś mi podpowie, jak wrzucić zdjęcie o takiej wielkości jak jest gdy sie je odtworzy w imageshacku, bo nie jest tak duze jak tu a zmniejszone zdj i tu mi powiekasz i jakość jest tragiczna ;/
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 05-04-2010 o 19:35 Powód: orto! ("sprubuję")
Co w tych zdjęciach jest ciekawego? Najbardziej interesująca jest 4 lecz i ona broni się słabo ot drzewko jakich wiele a obróbką położyłeś wszystkie wrzucone.
System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
Pozdrawiam Marek
Skontaktuj się z nami