Witajcie.
Szuflandia zeszłoroczna
I jak ?
Szukaj
Witajcie.
Szuflandia zeszłoroczna
I jak ?
Taki tam byle jaki amator fotografii ?
Stowarzyszenie dla pacjentów z chorobami kardiologicznymi - Serce na Banacha
2.
Płasko, za dużo lampy, jakoś bez pomysłu, skóra nie wygląda dobrze (mimo, że jest super-hiper wygładzona). W jedynce tło (samochód, przepały) na minus, dlatego jak już miałbym wybierać to dwójka.
nie lubię Renaulta![]()
=Marcin=
NIKON + SZPARGAŁY + CHĘCI + CHĘCI + CHĘCI ...
3 i 5 moje faworytki. Na 2 pojechałeś z obróbką skóry. Lekko plastykowa wyszła.
D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3
1. Oczy wyglądają... dziwnie. Poza tym wcale nie tak źle, taki trochę portret w ruchu, może ciut za płasko. Ogólnie takie jak podchwycone, może być.
2. Tło się wali, znów te oczy mnie rażą, plus minimalnie obróbka.
3. Dobry pomysł i pozycja, ciekaw jestem jakby wyglądało z twarzą zwróconą nie w obiektyw. Ogólnie całkiem przyjemna, mimo że sztuczna. Pokombinowałbym z kadrem jak to ja, ale w tych proporcjach jest ok.
4. Zwróć uwagę na triceps. Ludzie na ławce nie pomagają, ani coś żółtego za nimi. Mina nieszczególna, parasolka foto też niekoniecznie.
5. Zbyt miękkie do takiego światła, słaby grymas oraz ostre cienie (dekolt). Kadr, poza, kompozycja, tło - nie najlepiej tutaj to zagrało.
Zdjęcia parkowe zbyt sztuczne niestety, widać że modelka nie czuła się swobodnie.
Skontaktuj się z nami