Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Baszta

Domyślnie

Ciekawie jest...
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Na tyle interesujaco to wyglada, ze az nie rozumiem ilosci postow w tym temacie.
    Kamole i woda w tej konwersji nie przeszkadzaja nikomu. Rafal zdobyl nawet czolowe miejsce w The Best Subiektywnie swoim rybakiem.
    A coz jest tutaj? Nic innego jak inny i ciekawy przekaz.
    Nie zgadzam sie, ze cokolwiek wypala.
    To jest innowacyjne i odwazne podejscie do tematu.
    Dlatego zdobylem sie na przedstawienie go w swojej wizji. Wizji, ktora autor mam nadzieje prezentacji mi wybaczy i pozwoli

Ostatnio edytowane przez GUINNESSts ; 05-04-2010 o 23:29

Domyślnie

Wersja GUINNESStsa, bardziej mi się podoba.Ale ja, jeszcze ciut bym przygasił środek.Mimo że oglądam zdjęcie na starym crtku,wzrok ucieka od centrum kadru.

Domyślnie

wersja pierwsza mz. jest najlepsza bo przedstawia miejsce, przestrzeń, stwarza klimat fotograficzny - wersja druga nie jest zła, ale brakuje jej tej całej otoczki, w moim odczuciu, to taki już typowo komputerowy produkt

Domyślnie

jest ciekawy klimat , inaczej pokazane , hmmm ...trzeba by sie dluzej nad tym zastanowic

Domyślnie

Miejsce niewątpliwie ciekawe, kadr również, jednak jak dla mnie z obróbką posunąłeś się o krok za daleko.

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Dlatego zdobylem sie na przedstawienie go w swojej wizji. Wizji, ktora autor mam nadzieje prezentacji mi wybaczy i pozwoli
    oczywiście nie mam nic przeciwko, wersja poprawiona też mi się podoba... dziękuje wszystkim za komentarze i zainteresowanie fotką

Domyślnie

Mi sie podoba. Pierwsze wrazenie - dziwna obrobka. Ale drugie wrazenie, jest fajnie, inaczej, z klimatem...Jestem na tak
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Jest inaczej, dobrze, interesująco.
    Kadrowanie wolę w wersji autorskiej

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów