Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

Kadry są dobre, a obróbka jest świetna, ekstra BW, jestem ciekaw jakie to szkło
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

ART69 - bardzo dziękuję za twoje uznanie - co do szkła to narazie niezmiennie 80-200 ED NEW - wróciłem do niego po pewnym czasie i jakoś mi z nim od nowa dobrze kosztem stałek które uwielbiam ale narazie daje im od siebie odpocząć.
    Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kosior1125 Zobacz posta
    wcale nie miałem zamiaru, nie jeden chciałby mieć w albumie rodzinnym takie zdjęcia jakie TY prezentujesz, tu jednak się nie przyłożyłeś
    pozdr
    KK
    Bliskość osób na zdjęciu tak jak już wszyscy wiemy sprawia że nasze prace/wybory są często gęsto subiektywne.

Domyślnie

Set przyjemny, a 5 bombowa.

Domyślnie

mycza - thx i cieszę się że się podoba.

Domyślnie

5 pozamiatala, dla mnie najlepsza. obrobka kolorowych bardzo mi sie podoba. wyrobiles sobie swoj wlasny styl, przeze mnie rozpoznawalny. super, tez tak bym chcial, ja ciagle eksperymentuje.
    bw podoba mi sie mniej, konwersja jakas taka mdla, niezdecydowana. ja wolalbym albo bardziej delikatna, rozjasniona bardziej w jasnych partiach, albo ciezka z ziarnem, z lekka nieostroscia, w ciemnej tonacji.

pozdrawiam
    | Nikon |

Domyślnie

mrcll - dziękuje za Twoje uwagi. Co do twoich prac są na dzień dzisiejszy bdb, czyli eksperymenty jak najbardziej wychodzą. Pozdrawiam i do następnego.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów