Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 35

Domyślnie

przyjrzałem się przed momentem mojej 900-tce od dołu

Ten trzpień nawet w pozycji zablokowany nie jest wciśnięty w stopkę na amen. Na dodatek jest lekko szpiczasty.
    Myślę że można by się pokusić wcisnąć np. kawałek twardego płaskiego paska plastikowego (nieznacznie cieńszego od karty bankomatowej) pomiędzy sanki aparatu a lampę. Na "sucho" taki eksperyment mi się udał... Bolec się uniósł.
    Inna sprawa że nie tylko bolec jest ruchomym elementem tej blokady. Spróbuj zatem otworzyć blokadę i wcisnąć tam ten kawałek plastiku (sprytnie docięty) - może się uda...
    powodzenia

Domyślnie

Kadeja rozkręcił lampę i odblokował zatrzask. niestety - cały ten blokujący mechanizm po prostu się rozleciał. d3 luźne, sb900 w drodze do serwisu na wymianę stopki.

Domyślnie

No widzisz, a trzeba bylo wkladac lampe palnikiem do przodu Zartuje oczywiscie i wspolczuje sytauacji. Wkurzylbym sie na maksa...

Domyślnie

Nie ma to jednak jak bolec z kółeczkiem szkoda, że to w takim sprzęcie się stało. Już chciałem Ci proponować że odkupię od Ciebie tego "złoma" którego trzeba nogą upychać i robić z lampą. Dałbym Ci 1k - może jednak

Domyślnie

260 PLN w portfelu mniej, stopka wymieniona. 3 mce po gwarancji.

Domyślnie

O.o to chyba nie było serwisowane na podstępu - niemożliwe, żeby tak szybko się uwinęli . I to zrobione nawet tanio, ba na ebayu życzą sobie 79$ + przesyłka.

Domyślnie

tanio jak tanio - za coś, co w ogóle nie powinno mieć miejsca to o 260 za dużo.
    postęp na postępu. szło przez NPS.

Domyślnie

Tak, widać, że akcje pomogły. Co do tego, że nie powinno mieć to miejsca to oczywiście się zgadzam.

Domyślnie

Adamie - nie pokusiłeś się o próbę rozbrojenia "monolitu" moim sposobem ?

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów