Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8
    Ostatnio edytowane przez egoiste ; 02-04-2010 o 21:33

Domyślnie

Trzeba przyznać, że ciekawy materiał i fajnie się ogląda.
    Najlepsze: 8, 10, 11, 25, 30, 31.
    Fajne poślady na 4 a bonusik słabiutki.

Widzę, że na gali był izuagbe ugonoh, niedoszła gwiazda Lechii Gdańsk, która karierę piłkarską zamieniła na bokserską.
    Możesz przybliżyć czym dokładnie fociłeś? (pucha/szkła)
    NORTHPHOTO.PL // PROFIL NA FACEBOOK'U // BLOG

Domyślnie

30 mnie urzekła najbardziej! Ogólnie bardzo fajnie ukazany klimat w całym secie.

Domyślnie

Praktycznie cala impreze fotografowalem D700 + 24-70 , wszystkie zdjecia przy przyslonie 2,8 i ISO 2000
    kilka na poczatku 75-300 VR za ktory dziekuje " MANAICE " , z niego jest zdjecie nr 1
    Ugonoh to dla mnie porazka , przewalczyl 3 rundy , za czwarta powinien dostac OSCARA , sam sie przewracal , uciekal przed przeciwnikiem
    zenada

Dla mnie najlepsza nr 14 ( zwroccie prosze uwage na gest sekundanta i wzrok trenera )
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 05-04-2010 o 21:50 Powód: proszę nie mnożyć postów.

Domyślnie

Baaardzo fajny reportaż. Jako całość super. Brakuje może jednego zdjęcia, które wywala z butów, ale takie się*robi nie za każdy razem... 10 - balet walki - super. 14 - ubawiłem się... Pośladeczki - niczego sobie.
    Gratulować... Zapraszam na Galę Wojak Boxing Night do Hali Sportowo - Widowiskowej Gdynia 24.IV...
    Pozdrawiam
    Dawid Linkowski - anonimowość w sieci to fikcja
    dalej podpis był nieregulaminowy

Domyślnie

Boleczek , z przyjemnoscia udalbym sie na ta gale , fanie byloby sie spotkac i porywalizowac o kadry
    Natomiast bariera jest tu odleglosc i brak akredytacji ...
    jest za to duze prawdopodobienstwo , ze bede na Gali KSW w KAtowicach ... bedziesz ?
    Bakao - uroda jest wzgledna to pierwsze , ... drugie to dzial sport a nie glamour ...
    Ostatnio edytowane przez egoiste ; 04-04-2010 o 19:13

Domyślnie

Hhaha, co racja to racja. fajny reportażyk zazdroszcze możliwosci obfocenia go.

Uprawnienia umieszczania postów