Jak dla mnie bardzo dobrze, nie nużace kadry, wporządku technicznie i złapane odpowiednie momenty, na pewno przyjemnie będzie oglądac po czasie.
Ja tak nie umiem![]()
Szukaj
Jak dla mnie bardzo dobrze, nie nużace kadry, wporządku technicznie i złapane odpowiednie momenty, na pewno przyjemnie będzie oglądac po czasie.
Ja tak nie umiem![]()
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Sympatycznie pokazana uroczystość, podoaba mi się.
Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |
Wiem jak na chrzcie się trudno foci, więc moim zdaniem będzie ładna pamiątka.
Twój set przekonuje, że tandem 700/50/1.4 nadaje się do wielu zadań... sam używam i jestem zachwycony
Fajne .... dobrze, że miałeś tyle miejsca
Ładna pamiątka.
Pozdrawiam Krzysztof M.
Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....
dziękuję, powiem tak odnośnie tego tandemu, 50 mm to super ogniskowa dla FX-a, tak jak dla DXa byłem ogromnie zadowolony z N 35 1.8, tak teraz jestem równie zadowolony z N 50 1.4 na FXa, jedno ale, tak jak pisałem, to najgorzej współpracujące szkło (N 50 1.4G) z D700 ze wszystkich szkieł jakie posiadam, to jest jednak ból, chodzi o AF, czasem długo się "zastanawia" przy gorszych warunkach oświetleniowych
..Nikon...
getos, ja nie narzekam na pracę AF w 1.4G.
Zdecydowanie więcej problemów miałem z 1.8D.
Ale pamiętam, że jeden z formułowiczów mi pisał, że G jest bardzo kapryśny i trzeba szukać po kilku modelach.
Za to boki są prawie równie dobre jak z 14-24.
To jest olbrzymi plus N50G.
Pozdrawiam Krzysztof M.
Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....
Skontaktuj się z nami