Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Chrzest Alicji

Domyślnie Chrzest Alicji

ostatnio zostałem zaproszony przez Kuzyna na chrzest jego córki, a ponieważ nie miał fotografa zabrałem ze sobą N 50-tkę 1.4G, puszeczkę i na tym malutkim zestawie pracując przy słabym świetle (marzec, godzina 18-19, w zasadzie ciemno tylko oświetlenie kościelne, używałem głównie ISO 3200) pstryknąłem kilka zdjęć...
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    Ostatnio edytowane przez getos ; 02-04-2010 o 15:09
    ..Nikon...

Domyślnie

przydała by się numeracja
    jaka puszeczka?

Domyślnie

niedawno wymieniłem D90 na D700, to pierwsza taka uroczystość zrobiona na tej puszce
    ..Nikon...

Domyślnie

Fajny secik Ja w ta niedziele będę robił chrzciny niestety nie d700... jeszcze nie, jeszcze nie, jeszcze nie

Domyślnie

powiem szczerze, że puszka robi niesamowite wrażenie, ISO 3200 jak widać w pełni akceptowalne, troszkę narzekałem na pracę AF N 50 1.4G z tą puszeczką, czasem przestrzelił, czasem długo łapał ostrość, a jak wiadomo są momenty które warto sfotografować,
    stwierdzam że chrzciny to nie to samo co ślub, na chrzcinach akcja biegnie dużo szybciej, jest mniej emocjonujących momentów, wokół kręci się dużo ludzi, dzieciaczki biedne wyzawijane w te kitle są niewidoczne
    ..Nikon...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez getos Zobacz posta
    powiem szczerze, że puszka robi niesamowite wrażenie, ISO 3200 jak widać w pełni akceptowalne, troszkę narzekałem na pracę AF N 50 1.4G z tą puszeczką, czasem przestrzelił
    Dlatego uparcie zbieram na D700, z moim akceptowalne ISO to 400 i to nie zawsze kupiłem 50 1.4 G i będę się ratował Sb900. Może nie spapram roboty heh

Domyślnie

GETOS na jakiej przesłonie go używałeś najczęściej.

Domyślnie

Bardzo miła pamiątka z chrzcin.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów