Dzięki panowie...
Szukaj
Dzięki panowie...
... sprzęt do robienia zdjęć i nie tylko
Panowie, daliście czadu. Teraz wiem, co znaczy "zobaczyć i umrzeć". Wersja w kolorze, to bajka. Wzbudza wspomnienia, żal i wątpliwości czy aby dobrze ulokowałem swoje uczucia?
Opowiem Wam coś.
Szliśmy sobie spacerkiem...Teściowa, Jej Córa, no i jakieś dzieciaki latające wokół nas. W pewnym momencie trzeba było przejść przez tory kolejowe. Wszystkim sie udało. Teściowa sie przewróciła. Myślę sobie..."końcówa"... I uwaga!... Wstała sama, zanim zdążyłem podbiec, otrzepała się z kurzu i zapytała..."teraz w lewo czy w prawo? " Miała wtedy jakieś 70.
D50+kit, sigma 70-300 f4-5,6 APO DG Macro,A70, trochę drobiazgów, statyw i coraz mniej czasu
daks, jeżeli mam Ci przesłać któreś z tych trzech zdjęć, a może wszystkie 3, to padaj namiar. "Teściową", przed odbiciem trzeba jeszcze przerobić na odpowiedni format i rozdzielczość. Czekam też na info o profilu koloru. Jeżeli mogę prace usnąć z dysku, to też "daj głos"...Choć tą kolorową , pewnie zatrzymam, bo jestem zadowolony z efektu. ...
Pozdrawiam.
Tylko ten jasny trójkąt na czole przy grzywce dziwnie wygląda.
Dzięki mOSAd za sugestię. Wykonano...
Poproszony zostałem o tryptyk z tych zdjęć. Ponieważ zawsze mam w głowie więcej pomysłów niż umiejętności, zaproponowałem takie dwie wersje. No i nie wiem, która... ? :/ Sądzę, że w tej kwestii mogę liczyć na niezawodną pomoc Kolegów forumowiczów. Inne sugestie i rozwiązania mile widziane. Dziękuję.
clostermann dzięki za "prosty to jak drut" sposób na umieszczanie zdjęć. No to próbuję...
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez yaroN ; 23-04-2010 o 14:22 Powód: lierówka
Jeszcze raz
Na miniaturkach najlepiej wygląda oryginał i kolor. Oryginałowi wystarczyłoby jedynie wyretuszować skazy troszkę. Ale miękkość i klimat takiej fotografii mi osobiście się podoba. Jest gładko i przejścia tonalne są zachowane. Wersja brązowa też jest niezła - wygląda trochę jak ołówek.
Nie no... mistrzostwo. Nie wiem co powiedzieć.
D50+kit, sigma 70-300 f4-5,6 APO DG Macro,A70, trochę drobiazgów, statyw i coraz mniej czasu
Skontaktuj się z nami