Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Simona...

Oszczędny w słowach Awatar Mikee
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie Simona...

Domyślnie

Expertem nie jest ale jak dla mnie: przepał na włosach i swetrze, zbyt mocna winieta, bałagan w tle (duża GO), przekrzywiona modelka (mam wrażenie, że zdjęcie się przewróci zaraz w prawo) i ucięte ręce powodują, że jestem na nie. Okulary też bym zdjął modelce No i mam wrażenie, że nie wyostrzyłeś po zmniejszeniu...
    Pozdrawiam
    Michał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ChollaYi Zobacz posta
    Expertem nie jest ale jak dla mnie: przepał na włosach i swetrze, zbyt mocna winieta, bałagan w tle (duża GO), przekrzywiona modelka (mam wrażenie, że zdjęcie się przewróci zaraz w prawo) i ucięte ręce powodują, że jestem na nie. Okulary też bym zdjął modelce No i mam wrażenie, że nie wyostrzyłeś po zmniejszeniu...
    Nic dodać nic ująć
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Oszczędny w słowach Awatar Mikee
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Ok spoko przyjąłem, ale mam pytanie przy tego typu zdjęciach jak chce wyprowadzić, to jak pozbyć sie bałaganu na zdjęciach ? O wypoziomowaniu nie mówię i złym wykadrowaniu.

Domyślnie

Nie robić na przysłonie 9.5 tylko na możliwie maksymalnie otwartej (małym numerze). Poczytaj coś o robieniu zdjęć portretowych - to jest podstawa. Znajdziesz tam też odpowiedzi na większość pytań. Mini poradnik jest choćby na forum, ale google też pomoże.

Uprawnienia umieszczania postów