Proszę napiszcie mi jak się wstawia tutaj zdjęcia do Waszej oceny ??? Bo chyba jestem początkujący i nie mam pojęcia jak to się robi ... Dzięki bardzo
Szukaj
Proszę napiszcie mi jak się wstawia tutaj zdjęcia do Waszej oceny ??? Bo chyba jestem początkujący i nie mam pojęcia jak to się robi ... Dzięki bardzo
D90, N 18-105, SB-900
Proponuję zacząć tu K L I K
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
To się naoglądałem![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Pablo 77 jeszcze się naoglądasz - tylko się trochę podszkolę hehehe
D90, N 18-105, SB-900
najpierw to ja muszę zakumać jak się tu wstawia fotki a później .... trochę się pobawię tu na forum z Wami...
D90, N 18-105, SB-900
Uważaj, ja też na początku chciałem się bawić..trochę się pobawię tu na forum z Wami...
i wrzuciłem to (08-07-2009):
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=105793
Facet! Nie wyobrażasz sobie! Jak mnie z błotem zmieszali, to do teraz mam uraz przed wrzucaniem zdjęć na forum![]()
Uczę się, czytam, oglądam, ćwiczę, obrabiam, usuwam, znów obrabiam, znów usuwam. Kupiłem w "międzyczasie":
jasną stałkę, (żeby zobaczyć o co chodzi z tą cudowną jasnością),
lampę (żeby zobaczyć o co chodzi z odbijaniem światła),
statyw i pilota (żeby zobaczyć o co chodzi w zdjęciach na długich czasach),
kupę książek (żeby zrozumieć o co chodzi w ogóle w tej cholernej fotografii),
Wszystko to po to, aby kiedyś zaprezentować zdjęcie (zrobione moją "wypasionom lustrzankom"), które będzie zbierało pozytywne komentarze od użytkowników forum.
Jakiś czas temu odżyłem starego Zenita - tylko żeby sprawdzić czy działa, a może da się go sprzedać na e-bayu.
Zrobiłem rolkę i jedną fotkę, ot tak bez celu (nawet z poleceniem objechania) wrzuciłem na forum, bo była podobna do stylu niektórych użytkowników (minimalizm). I wiesz co? Wiesz co?! Akurat to zdjęcie z Zenita musieli zaakceptować i pochwalić:
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=125367
Mi tu życie ucieka jak z Nikonem biegam! portfel co miesiąc pusty, bo coś trzeba dokupić do aparatu! A ci ludzie mi tutaj chwalą jakiegoś pstryka zrobionego od niechcenia Zenitem! No chyba ich pogrzało kompletnie!
I jeszcze muszę Ci się zwierzyć.. Tylko po cichu, żeby inni nie słyszeli.. Właśnie za to Użytkowników naszych po prostu kochamA całe "Forum Użytkowników Sprzętu Marki Nikon" stawiam na pierwszym miejscu na podium spośród wszystkich, na których się udzielam. Pełny profesjonalizm, kulturalne odsyłanie do googli i opcji "szukaj", kultura wypowiedzi i jej poprawność.
Do teraz mam stracha przed pokazywaniem mojej "tfurczości" na forum. Oprócz tych dwóch zdjęć i jeszcze jednego wątku z Zenitem to praktycznie nic nie wrzuciłem. Za to dużo gadam i często nawet nie na temat. Zadomowiłem się tutaj, czuję się jak w wielkiej rodzinie![]()
Dziękuję Wam Kochani Użytkownicy.
PS: Jestem trzeźwy, ale tak mnie dzisiaj wzięło na czułości.
Pozdrawiam, Kamil
Analogowo i manualnie: 12XP i ChCE3 :: S18/3,5 :: CZ35/2,4 :: H58/2,0 :: V70-210/4,5-5-6 :: P135/2,8 :: DC25
KaeF DobreUczę się, czytam, oglądam, ćwiczę, obrabiam, usuwam, znów obrabiam, znów usuwam. Kupiłem w "międzyczasie":
jasną stałkę, (żeby zobaczyć o co chodzi z tą cudowną jasnością),
lampę (żeby zobaczyć o co chodzi z odbijaniem światła),
statyw i pilota (żeby zobaczyć o co chodzi w zdjęciach na długich czasach),
kupę książek (żeby zrozumieć o co chodzi w ogóle w tej cholernej fotografii),a przede wszystkim sporo zainwestowałeś
O kurdeUboot się odnalazł
Dawno Cię nie było. A 10marzec dawno minął - obiecałeś perfekcyjne fotografie
Ja przede wszystkim jestem i chcę być amatorem. Nie muszę dążyć do perfekcji, żeby np sprzedawać swoje zdjęcia. To co mam mi wystarcza, jestem szczęśliwy (pomijając kwestie przyziemne - praca, płaca, itd), a i tak bardziej wkręciła mnie fotografia analogowa niż cyfrowa. Mam Zenita, za niedługo dojedzie do mnie Chinon Ce3 Memotron. Najbliższe moje szkła, to będą kolejno: szeroki kąt (20-24mm) na M42, a dopiero później szerokości do Nikona (np S10-20, którą dostałem na kilka dni od Strusia - jeszcze raz dziękuję).widzisz KaeF ... bo powinieneś mieć więcej odwagi i wiary w siebie ...
z twojej wypowiedzi przebija ton obawy we własne siły ...
A do autora wątku: Wrzucaj zdjęcia, chętnie pokomentujemy![]()
Pozdrawiam, Kamil
Analogowo i manualnie: 12XP i ChCE3 :: S18/3,5 :: CZ35/2,4 :: H58/2,0 :: V70-210/4,5-5-6 :: P135/2,8 :: DC25
Skontaktuj się z nami