Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: [bober.] okno

Domyślnie [bober.] okno

Jestem nowym użytkownikiem i chciałbym wszystkich serdecznie powitać. prosze o ocene, krytyke i porady
    1.

Domyślnie

architektura nie cieszy się ostatnio na forum wzięciem ale mi się to zdjęcie podoba , fajny element w klasycznym kadrze, ładnie układają się linie pionowe i poziome - ogólnie na plus

Domyślnie

Bardzo przyzwoicie, gdyby okno miało inny kolor niż ściana trąciłoby tanim kiczem, a tak jest ciekawie. Nic odkrywczego, ale przyjemnie się ogląda. Widać dbałość o szczegóły (proste linie dobrze cięte, co pewnie było trudne bo tam nic proste nie jest. No może minimalna beczka widoczna u góry i dołu, ale to zauważyłem jak się wpatrzyłem dokładniej, żeby dać jakąś uwagę krytyczną ).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    Bardzo przyzwoicie, gdyby okno miało inny kolor niż ściana trąciłoby tanim kiczem, a tak jest ciekawie. Nic odkrywczego, ale przyjemnie się ogląda. Widać dbałość o szczegóły (proste linie dobrze cięte, co pewnie było trudne bo tam nic proste nie jest. No może minimalna beczka widoczna u góry i dołu, ale to zauważyłem jak się wpatrzyłem dokładniej, żeby dać jakąś uwagę krytyczną ).
    Dokładnie. Dobre zdjęcie: kadr i kolor ok, dystorsja do korekcji, ogólnie dobry start, gratuluję!

Uprawnienia umieszczania postów