Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Marcowy plener

Domyślnie Marcowy plener

Parę z marcowego pleneru. Bądźcie litościwi

Domyślnie

Hm... Wydaje mi się, że ja kojarzę ten sklep ze zdjęcia nr 4. Powiedz, czy to Czelsi zwana także Czeladzią z woj. śląskiego?

A zdjęcia mają duszę! Bardzo mi się podoba wykorzystanie naturalnej scenerii, jako jednolitego, kontrastowego tła dla PM.

Domyślnie

Fajny set.
    Kadry klasyczne z fajnym tłem.
    Na pewno są zadowoleni ze zdjęc.
    13 - jakby nieostra..
    Pozdrawiam
    Sudety z balkonu

Domyślnie

3 - rewelacja !
    pozdrawiam
    Marcin
    http://www.tycipienka.pl/

Domyślnie

Mieliśmy plener zaplanowany zupełnie gdzie indziej, ale z pewnych względów trzeba się było szybko przenieść i wylądowaliśmy w czeladzi uszczelka - gratuluję spostrzegawczości
    Kropiło, wiało jak diabli i było chłodno, dlatego pokłony w stronę Panny Młodej, że wytrzymała sporo czasu bez okrycia.

Domyślnie

3 i 10 best
    sporo gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kwietniowa Zobacz posta
    Mieliśmy plener zaplanowany zupełnie gdzie indziej, ale z pewnych względów trzeba się było szybko przenieść i wylądowaliśmy w czeladzi uszczelka - gratuluję spostrzegawczości
    Kropiło, wiało jak diabli i było chłodno, dlatego pokłony w stronę Panny Młodej, że wytrzymała sporo czasu bez okrycia.
    Jej, nigdy bym nie pomyślała o Czeladzi, jako miejscu na plener, ale jak się okazuje nie ma miejsc, gdzie nie można znaleźć urokliwych zakątków Zgaduję dalej, że 1 i 2 to rynek, przy studni. A 14 kojarzy mi się albo z Grodźcem, albo z Jaworznem (chociaż mniej). Hm?

Moje ulubione to 3, 7 i 10

Domyślnie

Miałam pewne obawy co do Czeladzi, ale trzeba było mocno improwizować. Przyznaję, że było sporo „przeszkadzajek” w tle stąd też ciasne kadrowanie Jeśli chodzi o drugie miejsce to Grodziec.

Domyślnie

Z ilością to przesadziłaś
    Wystarczyło wstawić tylko 3 i 10.
    MarcinWilk

Domyślnie

Czasem tak człowieka poniesie

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów