Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25
    bth
    Gość

Domyślnie Lao Che w Trójce

Howg,

zapraszam na relację z niedzielnego koncertu Lao Che w Trójce. Było zacnie, nowy materiał sprawdza się na żywo, chociaż momentami wymaga jeszcze doszlifowania. Polecam i płytę i koncerty

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Komplet tutaj:

http://bartekmuracki.com/gallery/52/...8_03_2010.html

Domyślnie

sluchalem w radio... troche ciezki byl tn koncert... szczegolnie w czasie jazdy samochodem

bth
    Gość

Domyślnie

Ja już po pierwszych dźwiękach zapakowałem do uszu stopery, było dość głośno. Ale zaraz ciężko

Domyślnie

hmm... to ja mialem komfort regulacji glosnosci

Domyślnie

Dobre... no może poza 4 i 5...
    W Trójce zawsze dobry klimat jest.
    Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
    F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

1, Ostrość na pierścień Spiętego?
    2. Jak kogoś, kto stoi z boku, tuz przy barierce i łapie fota..
    3. Fajne kadrowanie, kolorki, ostrość... Widzi mi się...
    4. A próbowałeś jednak bez tego światła z lewej? Dla mnie rozprasza...
    5. Ekspresyjne, cokolwiek to znaczy... Trochę gitarowiec za mocno pocięty, ale za to minka...
    6.Rutyna
    7. No sam nie wiem....

8. To opinia amatora... fotoamatora... Uczę się dopiero...

Aha - wolałem poprzednia płytkę i POWSTANIE....

bth
    Gość

Domyślnie

Dzięki za opinie, wreszcie można coś odpisać

@NBA - odniosę się do kilku:

1. Faktycznie ostrość ciut uciekła
    2. Chyba nie rozumiem Twojej uwagi. Studio w Trójce jest raczej "szacowne" i publiczność słucha muzyki z foteli (niczym w Kongresowej). Spontaniczne tańce zdarzają się dość rzadko, a barierek nie ma

Z innymi trudno dyskutować, bo na "sam nie wiem" mogę odpisać jedynie "no ja wiem" Polecam też resztę na blogu.

Domyślnie

Nr. 3 niesztampowo , nr 2 klimatycznie i nr 7 OK. Natomiast : 6 nudna, mogłeś inaczej ich skadrować w tymże ujęciu ogólnym.
    W nr. 4 koniuszek głowy obcięty co denerwuje z lekka, natomiast 5 za ciasno ociupinkę. To Nr 5 -widziałbym całą rękę i chociaż więcej dołu gitary. Na jedynce szkoda tej ostrości. Poza tym secik na plus. Ogólnie na blogu masz lepsze kadry z tego koncertu.
    Pozdrawiam

bth
    Gość

Domyślnie

Tomder, dzięki, przyjęte A co z bloga Twoim zdaniem ciekawsze? Bo zawsze mam problem co wybrać z grupy 20 zdjęć.

Domyślnie

No, na przykład na blogu 3 od końca to ogólne - jest o wiele lepsze niż ta ogólna 6. Nr 4 na blogu licząc od początku jest naprawdę dobra , wstawiłbym zamiast niefortunnej jedynki. Nr 15 na blogu licząc od początku zamiast poucinanej 5 i jeszcze by się znalazło kilka lepszych -oczywiście moim zdaniem Każdy ma inne gusta, kto inny pewnie stwierdzi całkiem coś innego. Ważne , że zdjęcia czyste i technicznie dobre oddają klimat muzy płockiej kapeli.
    Pozdro

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów