Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 46

Wątek: Wada F90x???

Domyślnie

może być... ale np w moim F90x też odstaje delikatnie korpus w tych miejscach, a niemożliwością jest żeby tyle 90x odwiedziło serwisy, bo to też by świadczyło o źle dobranym korpusie. Co historii z lampą to dla mnie w sumie też mało prawdopodobne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sokrates1982
    może być... ale np w moim F90x też odstaje delikatnie korpus w tych miejscach, a niemożliwością jest żeby tyle 90x odwiedziło serwisy, bo to też by świadczyło o źle dobranym korpusie. Co historii z lampą to dla mnie w sumie też mało prawdopodobne
    Hm, dużo odstaje. To może rzeczywiście te wypusty są za długie i jest to wada konstrukcyjna?
    Pozdrawiam Arek
    7D|G12|Nikkormat FT3|N70-210/4|N50/2|N28/3,5|C100/2,8|Metz 58AF2|C17-40/4L||C70-200/4L|+reszta

Domyślnie

delikatnie i to tylko z jednej strony korpus widać ze jest w tym miejscu napięty, ale dziur jeszcze nie mam żadnych

Anonymous
    Gość

Domyślnie

delikatnie i to tylko z jednej strony korpus widać ze jest w tym miejscu napięty, ale dziur jeszcze nie mam żadnych
    To i tak najpierw powinny pojawić się pęknięcia a nie od razu wyrwane kawałki plastiku. Przyjrzę się jeszcze mojemu body jak wrócę do domu.

Domyślnie

No zaczyna mnie trafiać. Nie zdążę napisać a tu wylogowanie. To u góry to ja
    Pozdrawiam Arek
    7D|G12|Nikkormat FT3|N70-210/4|N50/2|N28/3,5|C100/2,8|Metz 58AF2|C17-40/4L||C70-200/4L|+reszta

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anonymous
    To i tak najpierw powinny pojawić się pęknięcia a nie od razu wyrwane kawałki plastiku. Przyjrzę się jeszcze mojemu body jak wrócę do domu.
    Tylko że jak ktoś kupuje używany no to albo one są albo ich nie ma... ja się w sumie swojemu przyjżałem i mam tylko delikatne wybrzuszenie w miejscu gdzie na zdjęcie jest dziura, tak jakby było niedopasowne

[ Dodano: Sro 13 Kwi, 2005 ]
    myślę że poprostu ten model tak ma

Domyślnie

Tylko że jak ktoś kupuje używany no to albo one są albo ich nie ma... ja się w sumie swojemu przyjżałem i mam tylko delikatne wybrzuszenie w miejscu gdzie na zdjęcie jest dziura, tak jakby było niedopasowne
    myślę że poprostu ten model tak ma
    No właśnie i tam gdzie było wyłamanie to były po serwisie, a tam, gdzie nie było wyłamań bez serwisu (to z obserwacji allegro). Najlepiej jak wypowiedziałoby się jeszcze kilka osób.
    Pozdrawiam Arek

Anonymous
    Gość

Domyślnie

mój niby nie był serwisowany, ale od nowości też go nie mam, a coś tam na nim widać...
    Fakt mógłby się jeszcze jakiś użytkownik 90x, osobiście moja deformacja korpusu mi nie przeszkadza, ale nie kupiłbym napewno z dziurami... Jeśli te co mają dziury to te co są po serwisie, no to nie za dobrze świadczy o tym modelu, bo chyba trochę jest tych wykruszonych korpusów.

Domyślnie

też mnie wylogowało podczas pisania

Anonymous
    Gość

Domyślnie

Mam tez f90x i mam tez w nim dwie dziurki. Tez slyszalem od wielu osob, ze jest to "urok" f90x. Podobno po pewnym czasie kazdy tak ma

POzdrawiam
    DB

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów