Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 44
    Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seler Zobacz posta
    A swoją drogą, za moich czasów to się dzieciak zsikał z radości jak dostawał zegarek casio z 16-stoma melodyjkami na komunię, w obecnych czasach laptop czy quad to normalka...
    A za czasów Twoich rodziców za takiego Casio można było kupić fabrykę...

Domyślnie

1000 zł to torche za duzo na produkty typu sony, philips itd, a troch za malo na prawdziwe grajki, przegladajac internet znalazlem taki zestaw Denona http://www.ceneo.pl/;0151591914-10.htm , troche ponad budżet, ale mysle, że warto rozważyc.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ku6i Zobacz posta
    A za czasów Twoich rodziców za takiego Casio można było kupić fabrykę...
    Za czasów moich rodziców takiego Casio nie dało się kupić
    Chodzi ogólnie o wartość prezentów. Za całą kasę zebraną podczas komunii mama kupiła mi meblościankę do pokoju, taką która teraz w ikei jest warta może z 600zł.
    Teraz "zbiórkę" się liczy w tysiącach.

Rozmowny Awatar McSimus
    Miasto
    Międzyrzec Podlaski / Wejherowo

Domyślnie

A ja małej do słuchania bajek i piosenek kupiłem jesienią coś takiego http://www.samsung.com/pl/consumer/tv-audio-video/audio/micro-audio/MM-G25R/EDC/index.idx?pagetype=prd_detail
    w Biedronce za jakieś 350 zł (o stówę mniej niż najtaniej w necie) i póki co jestem zadowolony, ona też bo potrafi sama obsługiwać. A jaj dorośnie do poważnego słuchania muzyki to wtedy się zastanowimy.
    Kliknij, nic nie stracisz www.pajacyk.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McSimus Zobacz posta
    A ja małej do słuchania bajek i piosenek kupiłem jesienią coś takiego http://www.samsung.com/pl/consumer/tv-audio-video/audio/micro-audio/MM-G25R/EDC/index.idx?pagetype=prd_detail
    w Biedronce za jakieś 350 zł
    Tak... kup w dzisiejszych czasach dziecku coś na komunię w biedronce... rówieśnicy tak go wyśmieją że z traumy do końca życia nie wyjdzie...
    Dzieci są okrutne.

Domyślnie

Tak... kup w dzisiejszych czasach dziecku coś na komunię w biedronce... rówieśnicy tak go wyśmieją że z traumy do końca życia nie wyjdzie...
    Dzieci są okrutne.
    Ale w życiu wygrają te, które potrafią coś docenić, a nie tylko określić wartość.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Ale w życiu wygrają te, które potrafią coś docenić, a nie tylko określić wartość.
    Wytłumacz to dziewięciolatkowi.

Rozmowny Awatar McSimus
    Miasto
    Międzyrzec Podlaski / Wejherowo

Domyślnie

Ja tylko dałem przykład. Po pierwsze nie musisz ujawniać źródła pochodzenia prezentu. A po drugie obok takich promocji się nie przechodzi obojętnie. Mi akurat padł w tym dniu reaktywowany (po wymianie lasera) odtwarzacz Philipsa. Mała ryczy że chce bajki. Ja do kompa, szukam co w miarę dobre i niedrogie. Żona wygania po zakupy akurat do biedronki bo blisko. Przez przypadek zerkam , stoi coś na półce i w kartonach. Spisałem cenę i model i jak sprawdziłęm po powrocie do domu ile normalnie stoi w necie to zaraz z powrotem do sklepu towar do kasy no i stówa (czyli czwarta część ceny) w kieszeni.
    Kliknij, nic nie stracisz www.pajacyk.pl

Domyślnie

Wytłumacz to dziewięciolatkowi.
    Jak dziewięciolatek nie potrafi choć w części tego zrozumieć to już ma problem.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Ja od 10 lat posiadam miniwieże ONKYO i jestem b. zadowolony.
    Polecam cos takiego :
    http://www.onkyo.pl/pokaz/karta/id/22671 wg. ceneo juz od 711zl. (ech ja w 2000r dalem 1999zl za starszy odpowiednik).
    D50+Tamron 17-50/55-200/90 macro + SB-800 + SB-26 + (PQI i SANDISK III 2 GB - uszkodzone)

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów