Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 44

Domyślnie

Najlepiej quada od razu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mikie_001 Zobacz posta
    Pytanie jest takie - czy 8-letni dzieciak doceni, ze ma Pianocrafta za 1600?
    Szczerze? Watpie...
    Dla takiego liczy sie raczej ilosc bajerow i ekstrasow, a nie super dzwiek. Do tego trzeba dorosnac....
    bo to taka durna moda na forach - spece z każdej strony... dziś zdjęć nie robi nic gorszego niż D700 (choć i ten pomału przestaje ) a wieżyczka dla 8 letniego dziecka to już minimum Pianocraft bo wiadomo, dziecko podczas odsłuchu koncertu symfonicznego może niezbyt dobrze wsłuchać się w partię smyczków. Polećcie jeszcze jakąś wygrzewarkę kabli do kompletu

idź do MM - ostatnio miałem podobne dylematy ze znajomym, który poszukiwał czegoś w podobnej kwocie. Mikrowieżyczki Sony, Philipsa i JVC za ok 800-1000zł naprawdę dobrze sobie radziły a przy tym nie wyglądały jak maluch po wieś-tuningu. Dzieciak będzie na pewno zadowolony !

co by nie być gołosłownym, takie oglądaliśmy i testowaliśmy:
    http://www.euro.com.pl/zestawy-muzyc...tml#content_3c

http://www.euro.com.pl/zestawy-muzyc...-hx70btr.bhtml

http://www.euro.com.pl/zestawy-muzyc...mm-dg36i.bhtml

oczywiście można je dostać taniej, nie pamiętam czy to dokładnie te bo jest ich z każdego rodzaju po kilka a różnią się szczegółami. Fajne, niedrogie zabaweczki.

Kurcze, ja w tym wieku marzyłem o Kasprzaku i CIESZYŁEM się muzyką ! Dziś bez lamp i nautilusów nie ma wogóle po co włączać odtwarzacza...
    Ostatnio edytowane przez nowart ; 29-03-2010 o 12:14
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

Dziekuje kolegom bardzo serdecznie za opinie, zwlaszcza Nowartowi za podane przyklady.
    Bede musial "oblookać" te sprzety i ktorys wybrac

Odnosnie Pianocrafta to troche za wysoka cena wiec musze sobie odpuscic.

ps.
    Co do jakosci dzwieku to mam wrazenie ze ma to na wzgledzieto nasze pokolenie czyli 30 latków i w zwyż
    Mlodziaki patrza chyba na to znacznie mniej krytycznie. Wazniejsze "bajerki rowerki" i zeby mp3 chodzilo.

pozdrawiam
    Daniel

Domyślnie

do 1000 to ciezko, polecam yamahe pianocraft

Domyślnie

To jak już masz kupować taniochę, to kup sprzęt typu "new mega power 150 000 kW". Przynajmniej sąsiadów powku... .
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Jestem rowniez zwolennikiem pozadnych sprzetow, najlepiej oddzielnych "klockow". W tym wypadku niestety jestem ograniczony budzetem jak juz wspominalem 1000 PLN wiec pianocraft odpada.

... no chyba ze ktos z gosci komunijnych sie jeszcze dorzuci...

Domyślnie

A jak u komunisty z TV? Może jakiś zestawik 5.1?
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

rsz - śmiech Cię ogarnia na widok "taniochy" do 1000zł w mikro zestawiku stereo a po chwili sam proponujesz "zestawik 5.1", który do tej kwoty w muzyce będzie już totalnym badziewiem...
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

zestawik 5.1 nie kupie bo powedrowal by do telewizorka rodzicow a ja chce zeby dzieciak mial cos dla siebie

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Może ps3 lub xbox 360 ?? Wiem, że nie na temat, ale o taka propozycja... ja na miejscu 8 letniego dzieciaka byłby niesamowicie "podjarany" takim prezentem.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów