Szukaj
Zajmuje się między innymi grafiką reklamową. A że nie znam lepszych narzędzi do robienia projektów reklamowych kupiłem CorelDraw 9 i dostałem Photo-Painta w zestawie z knigą po polskiemu. Mi pasi, choć troszkę się zastanawiam nad szopem, to chyba jednak go sobie nie kupię. Za drogi. Wolę zainwestować w monitor. Tak na marginesie, są dobre 19 lcd do zdjęć tak powiedzmy do 1500 zł??
pozdrawiam Rafał
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Ja jestem mniej wymagający i mnie Corel wystarcza w zupełności. Każdy używa to do czego potrzebuje... Nie kupuje sie czegoś droższego z dużą ilością możliwości i funkcji, których się potem nie używa. Bo to się mija z celem. Przed kupnem softu warto porównać co może jeden, a co drugi program i wybrać ten, który spelnia nasze wymagania.![]()
Informatyk z Foto-Milu
www.foto-mil.pl
dla zainteresowanych ostatnio przy zakupie tabletu Wacoma (Intuos) za extra 20PLN dawali Corel Paitshop Pro X
dinox
www.spiewakowie.com
Photo Paint X napewno otwiera NEF z D70 natomiast napewno nie otwiera z D200.. i tu trzeba sie wspomagac czyms zewnetrzym np. zwyklym PP lub Capture`m ew. opcja zakupu laczonego CF SanDiska + Capture One
dinox
www.spiewakowie.com
czy tak samo jeśli chodzi o d 80 ? Ten model za chwilę kupuje.
jesli mi ktos posle NEF`a z d80 to moge sprawdzic.... ale przypuszaczam ze na 90% nie przeczyta
dinox
www.spiewakowie.com
Skontaktuj się z nami