Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Magda

Domyślnie Magda

Cześć, to znowu ja
    Dwa zdjęcia z dzisiejszej sesji z Magdą http://www.maxmodels.pl/madzias07.html
    Dawajcie, tylko szczerze...

1.

2.
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

oba spoko, ale stawiam na 1

Domyślnie

Modelki zawsze mają problemy z kolanami.
    I na 2 cos takiego wyszło.
    „Inteligencja kilku osób nigdy się nie sumuje. Głupota zawsze.” Docentx.
    --EIZO--

Domyślnie

Nie rozumiem obciętej głowy na dwa. I kolana na 2 wyglądają jakbyś je stemplem nieumiejętnie macał. Jedyneczka ładniutka
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Przy tak ladnej jedynce, dwojki bym nawet nie myslal tutaj wstawiac.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Nie rozumiem obciętej głowy na dwa. I kolana na 2 wyglądają jakbyś je stemplem nieumiejętnie macał. Jedyneczka ładniutka
    Obcięta głowa spowodowana jest tym, że ściana uderzyła mnie w plecy
    I chciałbym stanowczo zaznaczyć, że nie macałem Magdy po kolanach!!
    NEX 5N i M42

Domyślnie

jedynka super, dwójka niestety gorsza
    Mamiya + Sony

Domyślnie

Według mnie modelka wyszła o wiele lepiej na dwójce. Bardziej podobna do siebie z innych zdjęć. Natomiast ciąłbym ja z prawej do kwadratu mniej więcej (tuż nad kolanami), ze względu na nieszczęsne ułożenie kolana.
    Jedynka mi się nie podoba, mocne cienie, powiększony optycznie nos, kolor skóry, wzmocniony bark, jakby zmęczony wzrok. Ale widać jestem w ocenie osamotniony (może ja mam silniej w pamięci utrwalone rewelacyjne zdjęcia z tą modelką po prostu). No bywa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Przy tak ladnej jedynce, dwojki bym nawet nie myslal tutaj wstawiac.
    Kurcze, stig, chyba pierwszy raz skomentowałeś moje zdjęcie. Bardzo mi miło

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Według mnie modelka wyszła o wiele lepiej na dwójce. Bardziej podobna do siebie z innych zdjęć. Natomiast ciąłbym ja z prawej do kwadratu mniej więcej (tuż nad kolanami), ze względu na nieszczęsne ułożenie kolana.
    Jedynka mi się nie podoba, mocne cienie, powiększony optycznie nos, kolor skóry, wzmocniony bark, jakby zmęczony wzrok. Ale widać jestem w ocenie osamotniony (może ja mam silniej w pamięci utrwalone rewelacyjne zdjęcia z tą modelką po prostu). No bywa.
    A widzisz... mi się też dwójka jakoś bardziej podoba.
    Myślałem co prawda przy dwójce o kwadracie, został taki kadr. Ale chyba jeszcze pokombinuję...
    NEX 5N i M42

Domyślnie

...a mnie podoba się i 1 i 2
    D50 + S10-20/3,5 + N18-70/kit + N70-300VR + N35/2,0D + N50/1,4D + SB800 + podstawowe akcesoria

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów