Bry! Jak tym razem?
Szukaj
Bry! Jak tym razem?
Panujący bałagan, trik nie wiem jaki, ale wygląda mi to na WHIP, strona złapania triku też mi nie odpowiada, z przodu było by lepiej lub z tyłu całkiem. Musisz to powtórzyć![]()
NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8
Całkiem od tyłu by lot zmniejszyło, od przodu odpada - byłoby paskudne tło. Sztuczek to taki tablowhip raczej. Co masz na myśli pisząc o bałaganie?
Bałagan... Jakbyś Się ciut zniżył (kucnął) to by samochody, ulica, znaki drogowe przepadły za górką i balagan byłby mniejszy...
Dawid Linkowski - anonimowość w sieci to fikcja
dalej podpis był nieregulaminowy
Co do bałaganu to kolega powyżej opisał chyba wystarczająco dobrze. Po prostu za dużo wszystkie w tle jest. Jeżeli chodzi o ujęcie, skoro przód odpada to tył, ale nie chodzi mi o stanięcie centralnie z tyłu tylko też po skosie łapać, np. u podnóża hopy po prawej stronie. I nadal mi to wygląda na zwykłego Whipa![]()
NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8
mogles poprosic o jakis nose 36 (hah)bo to zdjecie od zada kiepsko sie prezentuje :P
on się wybijał tam z lewej czy tu od nas? - generalnie whip od pupy strony mi się nie widzi - ja bym od przodu dał, albo innym szkłem zakombinował
fakt, gdyby nie auta w tle foto by zupełnie inaczej wyglądało![]()
FX D4s || D700 || 16mm f2.8 || AF 50mm f1.8 || AF-S 70-200 f2.8 VR || AF-I 300mm f2.8 || SB-800
mi tam auta w tle nie przeszkadzaja, przeszkadza natomiast kadr - za waski by byc szerokim, za szeroki by byc waskim ... jakies takie niezdecydowanie
no i trick - na pewno nie tylkiem do widza jak juz wspomniano
ogolem bez szalu, ale i tragedii nie ma ...
Skontaktuj się z nami