Szukaj
rzekłbym tak, foty są emocji w nich brak
D..., F... i cała masa szkła
Rozumiem, co masz na myśli. Trudno się nie zgodzić. Ogólnie atmosfera jest tam raczej "cool", wiec i o emocje trudniej![]()
dla mnie zbyt wiele pionowych kadrów, no ale każdy ma swój styl i tu się nie wtrącam...
co do emocji zgodzę się z poprzednikiem na zdjęciach tego nie widać, a szkoda.
1. z prawej strony niepotrzebnie wyłania się ręka, która psuje kadr, a także osobiście dałbym więcej dołu lub uciął zdjęcie powyżej kolan modela;
2. dałbym więcej dołu aby nie ciąć prawej dłoni gitarzysty ;
5. nie wiem czy ta fota nie byłaby lepsza przy pstryku centralnym;
10. podobała by się gdyby nie ucięta ręka;
11. dla mnie ta fota najbardziej przemawia bo widzę w niej przestrzeń.
Generalnie w większości fotek zmieniłbym kadrowanie i byłoby lepiej![]()
"Amator martwi się o sprzęt, profesjonalista martwi się o kase, a mistrz martwi się o światło.”
Dziękuje serdecznie za wszystkie porady i komentarze.
Przede wszystkim widać zacięcie nie reporterskie czy streetowe, ale czysto portretowe. Same w sobie portrety bardzo porządne. Przypadł mi do gustu deskorolkarz wraz z szerokim kadrem. Terminator "zajefajny".
nr. 11 ma fajny klimat (myśle że pod wieczór w ciepłym pomarańczowo - czerwonym świetle to miejsce wyglądałoby jeszcze bardziej zaje...szczo) no i to ciepełko wakacyjne![]()
Jeszcze raz dziękuje za wszystkie komentarze. A propos Terminatora, to uciąłem go, gdyż po prawej był ciąg dalszy średnio ciekawej wystawy sklepowej.
To są bardzo fajne zdjęcia (głównie portrety, jak ktoś już napisał). Może nie ma w nich artyzmu, czy emocji, niemniej ogląda się je bardzo dobrze i ja z chęcią zobaczyłbym więcej. Jeśli masz możliwość, zrób więcej. I takich ciekawych typów, jak wyżej i więcej szerszych, pokazujących otoczenie i może atmosferę tego miejsca. Czekam
Mój typ nr 1 to "9".
Niestety, jak to na służbowych wyjazdach, wiele czasu na robienie zdjęć nie miałem
Dla zainteresowanych trochę więcej moich zdjęć z okolic LA jest tutaj
Skontaktuj się z nami