Szukaj
bardzo fajny secik, ale ... moim zdaniem troszke przeostrzone no i
zainwestuj w jakis dobry polar bo Ci sie na jedynce jakas chalupa w oknie odbila![]()
D70s, kilka słoików i chęci do nauki
Jemu się chyba specjalnie odbiła
Dla mnie jedynka właśnie przez to ma w sobie to "coś" (jeśli oczywiście ta chałupa była zamierzona
Ale ogólnie to ze mnie jest estetka i ze swojego ślubu takich zdjęć bym nie chciała. Wolę ładniej i spokojniej.
D700 | 35/1.4 | 50/1.4 | 85/1.8 | SB-700 |
Jest dobrzewidze że zaczynają się tęsknoty za sezonem
![]()
sporo gratów
Sytuacje fajnie wypatrzone, ale troche dziwnie zamkniete w kadrze, lekko przypadkowe. 3 mi sie podoba, ale przerysowanie nog troche przeszkadza, reszta do przyjecia.
Credo in unum Deum
Nie bardzo rozumiem, co masz na myśli, pisząc, ze dziwnie zamknięte w kadrze ?
Co do "przypadkowości" - w pewnym sensie muszę Ci przyznać rację, wszak fotoreportaż ma to do siebie, że rejestrowane są sytuacje spontaniczne / "przypadkowe", a nie ustawiane czy wyreżyserowane.
cyt.: "(...)Fotoreportaż ślubny charakteryzuje się przedstawianiem zarówno poważnych, jak i zabawnych scen, w niewyreżyserowany, kreatywny i naturalny sposób. Podczas gdy tradycyjna fotografia ślubna polega na reżyserowaniu ujęć, reporter ślubny dokumentuje wszystkie zdarzenia w taki sposób, w jaki się naprawdę wydarzyły. (...)"
MarcinWilk
zdjęcie nr.2 mnie powaliło w pozytywnym tego słowa znaczeniupiękna klatka
![]()
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
Skontaktuj się z nami