Szukaj
bardzo dobra "robota"![]()
Nie podoba mi się odcień nóg. Poza tym interesujące. Zaciekawiłeś mnie, chętnie zobaczę kolejne "numerki".
ja natomiast skrytykuje to zdjęcie - nie dlatego, że Ciebie nie lubię - ale po to aby Ci pomóc.
często z braku czasu a raczej cierpliwości fotografowie sięgają po narzędzia do gładzenia skóry z automatu, to że później widoczny jest na pierwszy rzut oka efekt plastiku to jedno (patrz ręce), ale też i drugi niepożądany efekt występuje jaki widac na nogach (taka plamiastość - to też wychodzi przy zwiększonym kontraście), wiem że tak łatwiej i szybciej, ale jednak lepiej te pół godziny poświęcić na porządne "wyłatkowanie", wówczas zachowa się strukturę skóry likwidując wszelkie niedoskonałości.
Są (podobno) jakieś patenty u gości zajmującymi się profesjonalnie retuszem, gdzie przy pomocy kanałów (niebieski np) można proces znacznie przyspieszyć...ale ja jeszcze nigdzie nie znalazłem tutka na te metody
Iza jest naprawdę bardzo dobrą modelką i Ty mógłbyś "wykrzesać" z niej znacznie więcej, masz i materiał i umiejętności wystarczające na zrobienie zdecydowanie lepszego zestawu (piszę również o tych pozostałych które wystawiłeś)
jest to taki fashion, ale chociaz zmieniłbyś stylisz i po jednym tylko wystawił.
Pozdrówka Jacek ....
Niestety faktycznie za miękko na skórze jest. Powiem Ci jednak szczerze, że w większym rozmiarze wygląda to inaczej nie wiem czemu czasami przy konwersji wychodzą mi tego typu babole przy jednych zdjęciach, przy innych z kolei jest prawie tak samo jak w większym formacie. Nie znam się![]()
Co do nóg- wyszedł brak doświadczenia i opanowania oświetlenia studyjnego(to była moja 6 sesja w studio dopiero)- źle poświeciłem i musiałem baaardzo mocno wyciągać nogi z cieni. Efekt jak widać mizerny. Lepiej umieć zrobić to dobrze "live" niż nadrabiać ps'em...
Dzięki wielkie za konstruktywną krytykę
Zapraszam do skorzystania z usług fotografii i wideofilmowania ślubnego w Bydgoszczy.
zawodowyfotograf.pl
czy moglbys deogi autorze uzasadnic obciecie nog w polowie lydek? takz ciekawosci pytam, bo jedynym dla mnie wytlumaczeniem w tej chwili to brudne tlo![]()
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
tak sobie uciąłem...pasowało mi tak najlepiejChyba jednak trza było ciąć w połowie uda
Skontaktuj się z nami